Γιάννης Στάνκογλου: «Ο Κυπραίος ήταν ένας τόσο κόντρα ρόλος»
20:18 - 25/05/2021
Στην Real News και στον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε για το αν ετοιμάζει κάτι άλλο […]
The post Γιάννης Στάνκογλου: «Ο Κυπραίος ήταν ένας τόσο κόντρα ρόλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Στάνκογλου – Άγριες Μέλισσες: «Τον ευχαριστήθηκα τον Κυπραίο, ήταν τόσο κόντρα με εμένα»
Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη για την επόμενη ημέρα τηλεοπτικά μετά την επιτυχία του στις Άγριες Μέλισσες ως Κυπραίος αλλά και στους Σχεδόν Ενήλικες. Τηλεοπτικά τι «μαγειρεύεις» δεν ξέρω ακόμα… Δεν ξέρεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ ακόμα. Έχω ρίξει το βάρος στις δύο θεατρικές δουλειές, μετά τις Άγριες ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου – Άγριες Μέλισσες: «Τον ευχαριστήθηκα τον Κυπραίο, ήταν τόσο κόντρα με εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Στάνκογλου: Απόλαυσα πολύ τον Κυπραίο, έναν τόσο κόντρα ρόλο
Συνέντευξη στην Real News παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε για το αν ετοιμάζει κάτι άλλο τηλεοπτικά μετά τις Άγριες Μέλισσες και τους Σχεδόν Ενήλικες. Τηλεοπτικά τι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Στάνκογλου: Απόλαυσα πολύ τον Κυπραίο, έναν τόσο κόντρα ρόλο
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Στάνκογλου – Άγριες Μέλισσες: «Τον ευχαριστήθηκα τον Κυπραίο, ήταν τόσο κόντρα με εμένα»
Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη για την επόμενη ημέρα τηλεοπτικά μετά την επιτυχία του στις Άγριες Μέλισσες ως Κυπραίος αλλά και στους Σχεδόν Ενήλικες. Τηλεοπτικά τι «μαγειρεύεις» δεν ξέρω ακόμα… Δεν ξέρεις γιατί δεν ξέρω κι εγώ ακόμα. Έχω ρίξει το βάρος στις δύο θεατρικές δουλειές, μετά τις Άγριες […]
Διαβάστε το στο dete.gr