Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω»

12:56 - 26/05/2021

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε στο Πρωινό της Τετάρτης και στο τέλος της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον τραγουδιστή […] The post Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω (Βίντεο)

«Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλώντας για τον πατέρα του

Για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε συνέντευξή του στο «Πρωινό». «Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με την εξομολόγηση του – Λύγισε η Σκορδά on air

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τις To άρθρο Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με την εξομολόγηση του – Λύγισε η Σκορδά on air δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω" (video)

"Είχα περάσει πολύ άσχημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο