Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω»
12:56 - 26/05/2021
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε στο Πρωινό της Τετάρτης και στο τέλος της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον τραγουδιστή […]
The post Συγκλόνισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω (Βίντεο)
«Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣυγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μιλώντας για τον πατέρα του
Για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του μίλησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σε συνέντευξή του στο «Πρωινό». «Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με την εξομολόγηση του – Λύγισε η Σκορδά on air
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τις
To άρθρο Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με την εξομολόγηση του – Λύγισε η Σκορδά on air δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr