Διαψεύδει ο Θοδωρής Αθερίδης: «Ποτέ δεν λιποθύμησα, ποτέ δεν νοσηλεύτηκα»

10:00 - 10/12/2019

ΥΓΕΙΑ  Πριν από λίγες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι Θοδωρής Αθερίδης λιποθύμησε επί σκηνής και μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μια είδηση που ο ηθοποιός σήμερα διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι ούτε λιποθύμησε ούτε νοσηλεύτηκε. «Περαστικά σε ποιον; Εγώ δεν έχω τίποτα! Παιδιά μην διαβάζετε! Ποτέ δεν λιποθύμησα, δεν νοσηλεύτηκα , ότι γράφτηκε δεν ισχύει! Παιδιά είμαι μια χαρά, φτύστε με!» είπε με τη Σμαράγδα Καρύδη να προσθέτει: «Παιδιά αν είχε συμβεί κάτι επί σκηνής κάποιος με το κινητό του θα το είχε καταγράψει»! Θοδωρής ΑθερίδηςλιποθυμίανοσηλείαδιάψευσηHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: Ποτέ δεν λιποθύμησα, ποτέ δεν νοσηλεύτηκα (VIDEO)

Το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η είδηση πριν λίγες μέρες ότι λιποθύμησε στο θέατρο o Θοδωρής Αθερίδης. Όπως γράφτηκε, ο Θοδωρής Αθερίδης ένιωσε αδιαθεσία στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης και μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τα επόμενα 24ωρα. Ο ηθοποιός λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστεί στο Μικρό Παλλάς. O Θοδωρής Αθερίδης: «Περαστικά σε ποιον; Εγώ δεν έχω τίποτα! Παιδιά μην διαβάζετε! Ποτέ δεν λιποθύμησα, δεν νοσηλεύτηκα , ότι γράφτηκε δεν ισχύει! Παιδιά είμαι μια χαρά, φτύστε με!» και η Σμαράγδα Καρύδη που ήταν δίπλα του είπε: «Παιδιά αν είχε συμβεί κάτι επί σκηνής κάποιος με το κινητό του θα το είχε καταγράψει»!

Διαβάστε το στο thestival.gr

Διαψεύδει ο Θοδωρής Αθερίδης: Ποτέ δεν λιποθύμησα, ποτέ δεν νοσηλεύτηκα

Πριν από λίγες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι Θοδωρής Αθερίδης λιποθύμησε επί σκηνής και μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μια είδηση που ο ηθοποιός σήμερα διαψεύδει κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι ούτε λιποθύμησε ούτε νοσηλεύτηκε.«Περαστικά σε ποιον; Εγώ δεν έχω τίποτα! Παιδιά μην διαβάζετε!

Διαβάστε το στο madata.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Ποτέ δεν λιποθύμησα, ποτέ δεν νοσηλεύτηκα

Πριν από μερικές μέρες το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι λιποθύμησε στο θέατρο o  Θοδωρής Αθερίδης. Συγκεκριμένα είχε γραφτεί ότι ο ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης και μετά από λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Ο Θοδωρής Αθερίδης λοιπόν διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο: «Περαστικά σε […] The post Θοδωρής Αθερίδης: Ποτέ δεν λιποθύμησα, ποτέ δεν νοσηλεύτηκα appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)