Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο στην Ιταλία»

01:50 - 27/05/2021

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε, τη νύχτα της Τετάρτης, η Μαρία Σταματέρη όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» […] The post Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο στην Ιταλία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο» – Τι είπε για τον άγνωστο γάμο της

Τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη στα Μεσάνυχτα στον Alpha για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Τα “Μεσάνυχτα” φιλοξένησαν τη Μαρία Σταματέρη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό της από τον Σταμάτη Μαλέλη, ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο» – Τι είπε για τον άγνωστο γάμο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Μαρία Σταματέρη τη νύχτα της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» του Alpha. Η δημοφιλής...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σταματέρη: «Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο στην Ιταλία»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε, τη νύχτα της Τετάρτης, η Μαρία Σταματέρη όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» του Alpha.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρία Σταματέρη – Ο σύντροφός μου σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Eγώ παντρεύτηκα στη Β΄Λυκείου με έναν άντρα από τον Καναδά. Αλλά του είπα ότι θα σπουδάσω λίγο. Κράτησε έξι μήνες αυτή η σχέση. Παντρεύτηκα Χριστούγεννα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Σταματέρη – Ο σύντροφός μου σκοτώθηκε σε τροχαίο

Διαβάστε το στο spoilers

H απώλεια που την στιγμάτισε

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μαρία Σταματέρη: "Έχασα τον σύντροφο μου σε τροχαίο στην Ιταλία" (video)

"Αυτό είναι σοκ… Αυτός είναι χωρισμός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο