Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τι λέει για τη συμμετοχή της Μάλτας και την τραγουδίστρια;

12:40 - 27/05/2021

Στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο […] The post Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τι λέει για τη συμμετοχή της Μάλτας και την τραγουδίστρια; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Eurovision: Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά…

Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε το διαγωνισμό της Eurovision και συγκεκριμένα την συμμετοχή της Μάλτας. «Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές, αν η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ή ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας. Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί ότι προβάλει περισσότερο το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Τι λέει για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

Θα ερμηνεύσει το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη Στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε και για το ρόλο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης: Τι λέει για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

Διαβάστε το στο spoilers

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας" (video)

"Mε ενοχλεί ότι προβάλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο