Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τι λέει για τη συμμετοχή της Μάλτας και την τραγουδίστρια;
12:40 - 27/05/2021
Στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο […]
The post Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τι λέει για τη συμμετοχή της Μάλτας και την τραγουδίστρια; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Eurovision: Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά…
Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε το διαγωνισμό της Eurovision και συγκεκριμένα την συμμετοχή της Μάλτας. «Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές, αν η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού ή ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας. Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί ότι προβάλει περισσότερο το […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑιμίλιος Χειλάκης: Τι λέει για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες
Θα ερμηνεύσει το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη Στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε και για το ρόλο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης: Τι λέει για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες
Διαβάστε το στο spoilersΚωνσταντίνος Μπογδάνος: "Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας" (video)
"Mε ενοχλεί ότι προβάλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr