Χανιά: «Είχε περάσει πολλά, η Ιωάννα έγινε άγγελος»

12:54 - 27/05/2021

Για την 11χρονη κόρη της Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, μίλησε στην εκπομπή T Live η μητέρα της. «Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Ήμασταν φίλες. Πιστεύω τώρα εκεί που έχει πάει έχει γίνει ένας άγγελος και από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χανιά, θρίλερ για 11χρονη Ιωάννα: «Είχε περάσει πολλά, έγινε άγγελος». Διαζύγιο και φυλακή

Η γυναίκα αναφέρθηκε στο διαζύγιο που έχει πάρει και τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει ο πρώην σύζυγός της. «Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι». Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του άτυχου κοριτσιού είπε: «Ήμασταν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Χανιά, θρίλερ για 11χρονη Ιωάννα: «Είχε περάσει πολλά, έγινε άγγελος». Διαζύγιο και φυλακή.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Χανιά – Μητέρα 11χρονης: «Είχε περάσει πολλά, η Ιωάννα έγινε άγγελος»

Χανιά – Μητέρα 11χρονης: «Είχε περάσει πολλά, η Ιωάννα έγινε άγγελος» Για την 11χρονη κόρη της Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, μίλησε στην εκπομπή T Live η μητέρα της. «Ήταν ο άγγελός μου, ήταν το καλύτερο κορίτσι. Ήμασταν φίλες. Πιστεύω τώρα εκεί που έχει πάει έχει γίνει […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!