Ριχάρδος: «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι»

07:57 - 10/10/2019

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά πως σταμάτησε το σχολείο […] The post Ριχάρδος: «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Ριχάρδου: «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά...

Διαβάστε το στο Zougla

Ριχάρδος: Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι

Για το σχολείο, την ενασχόλησή του με ενεχυροδανειστήρια αλλά για την περιπέτεια που είχε...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ριχάρδος: Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι (VIDEO)

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά πως σταμάτησε το σχολείο 12 χρονών για να εργαστεί ως παλιατζής καταλήγοντας σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αναφέρθηκε επίσης στην περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη όταν πριν από ενάμιση χρόνο συνελήφθη ως κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού. «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι! Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και μεγάλωσε ο πατέρας μου. Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο! Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε! Τα χρήματ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ριχάρδος: Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά πως σταμάτησε το σχολείο 12 χρονών για να εργαστεί ως παλιατζής καταλήγοντας σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αναφέρθηκε επίσης στην

Διαβάστε το στο madata.gr

Ριχάρδος: «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι – Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω» (BINTEO

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σταμάτησε το σχολείο 12 χρονών για να εργαστεί ως παλιατζής καταλήγοντας σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μιλά επίσης για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη όταν πριν από ενάμιση χρόνο συνελήφθη ως κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού. «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Ριχάρδος: Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής, έχω δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω

«Έχω φρουρά γιατί έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Ριχάρδος: «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι – Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο»

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά πως σταμάτησε το σχολείο 12 χρονών για να εργαστεί ως παλιατζής καταλήγοντας σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μιλά επίσης για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη όταν πριν από ενάμιση χρόνο συνελήφθη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ριχάρδος: «Μεγάλωσα ως παλιατζής στο Μοναστηράκι, από τα δώδεκα»

«Δεν μετάνιωσα που άφησα το σχολείο - απ’ ό,τι φάνηκε δεν μου χρειάστηκε», δηλώνει ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ριχάρδος: «Σταμάτησα το σχολείο στα 12 και μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι»

Ριχάρδος: "Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο" αποκάλυψε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο