Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα 54 μου οι αντοχές μου είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου»

20:52 - 27/05/2021

Θανάσης Ευθυμιάδης – Από το περασμένο Σάββατο όπου η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, το θέμα των ημερών είναι τα σχόλια που πήρε για την εξωτερική της εμφάνιση και για τα κιλά της. Θέση πάνω στο θέμα έχουν πάρει πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ υποστηρίζοντας την τραγουδίστρια και επικρίνοντας όσα […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα 54 μου οι αντοχές μου είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευθυμιάδης: Στα 54 μου, οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ

Αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού στα σχόλια που δέχεται ο ίδιος, αλλά και στα όσα ακούστηκαν για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου

Διαβάστε το στο

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είμαι 54 ετών και οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ»

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε πως και ο ίδιος δέχεται σχόλια για την εμφάνισή του, και ειδικότερα για τα κιλά. Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης πήρε θέση στο θέα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την επίθεση που δέχτηξε η Έλενα Παπαρίζου για την εμφάνισή της στη Eurovision. Έδωσε μάλιστα ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είμαι 54 ετών και οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα 54 οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου»

Η νέα ανάρτηση του ηθοποιού που προκάλεσε αίσθηση.

Διαβάστε το στο

Θανάσης Ευθυμιάδης: Είμαι 54 ετών και οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ – Ρωτήστε τη γυναίκα μου!

Ειδικότερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με μία στοχευμένη ανάρτησή του στο instagram πήρε θέση και εξήγησε πως και εκείνος δέχεται σχόλια για την εμφάνισή του, και ειδικότερα για τα κιλά του, αφού όπως λέει έχει χάσει αρκετά. Όμως ξεκαθάρισε πως το θέμα αυτό αφορά τον κάθε άνθρωπο προσωπικά και δε δίνει σε κανέναν άλλο το δικαίωμα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Στα 54 μου οι αντοχές μου είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου

Θανάσης Ευθυμιάδης – Από το περασμένο Σάββατο όπου η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, το θέμα των ημερών είναι τα σχόλια που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Ευθυμιάδης: Στα 54 μου οι αντοχές μου είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είμαι 54 ετών και οι αντοχές μου στο σεξ είναι καλύτερες από ποτέ»

Με μία ανάρτηση στο Instagram, ο θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε πως και ο ίδιος δέχεται σχόλια για την εμφάνισή του, και ειδικότερα για τα κιλά. Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης πήρε θέση στο θέα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την επίθεση που δέχτηξε η Έλενα Παπαρίζου για την εμφάνισή της στη Eurovision. Έδωσε μάλιστα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα 54 μου, οι αντοχές μου στο σeξ είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα 54 μου, οι αντοχές μου στο σeξ είναι καλύτερες από ποτέ. Ρωτήστε τη γυναίκα μου» Αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού στα σχόλια που δέχεται ο ίδιος, αλλά και στα όσα ακούστηκαν για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2021 και πολλοί ήταν αυτοί, που έσπευσαν να σχολιάσουν τα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Γιατί η σκληρή δουλειά από μόνη της δεν αρκεί – Τι άλλο χρειάζεται για να πετύχετε

Αβοκάντο: Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία από την καθημερινή του κατανάλωση

Οικογένεια ανακάλυψε διαμάντι ενώ επισκεπτόταν πάρκο στο Αρκάνσας για γενέθλια

Το καναδικό χωριό όπου ένας στους 10 κατοίκους του έγιναν εκατομμυριούχοι μετά από ομαδική νίκη στη λοταρία

Οικονομικές λύσεις για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό αυτόν τον χειμώνα

Ο Έλληνας που τόλμησε να πηδήξει από την υψηλότερη γέφυρα του κόσμου στην Κίνα