Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 κιλά παραπάνω
22:36 - 27/05/2021
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, παραχώρηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Eurovision. Αναφερόμενο στην τραγουδίστριας Destiny δήλωσε φοβισμένος μήπως η Eurovision θα μετατραπεί για διαγωνισμό που θα συμμετέχουν για να «δειχτούν» ορισμένοι καλλιτέχνες ως κάτι διαφορετικό. «Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές για την Eurovision αν είναι διαγωνισμός […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 παραπανίσια κιλά της»
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο Πρωινό και σχολίασε τα κιλά της τραγουδίστριας της Μάλτας στη Eurovision, ενώ εξομολογήθηκε ότι η διαφορετικότητα στον διαγωνισμό τον φοβίζει. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πιστεύει ότι η Destiny πρόβαλε τα κιλά και όχι το τραγούδι «Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός […]
The post Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 παραπανίσια κιλά της» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 παραπανίσια κιλά
Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 παραπανίσια κιλά Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε τα κιλά της τραγουδίστριας της Μάλτας στη Eurovision αλλά και τη διαφορετικότητα στον διαγωνισμό που τον…φοβίζει «Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΜπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 κιλά παραπάνω»
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε τα κιλά της τραγουδίστριας της Μάλτας στη Eurovision αλλά και τη διαφορετικότητα στον διαγωνισμό που τον…φοβίζει «Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό». Η συγκεκριμένη δήλωση ανήκει στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο, […]
The post Μπογδάνος για τραγουδίστρια Μάλτας: «Με ενοχλεί ότι προβάλλει τα 80 κιλά παραπάνω» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr