Κολομβία: Ο πρόεδρος Ντούκε διέταξε να αναπτυχθεί ο στρατός στην πόλη Κάλι

05:20 - 29/05/2021

Ο πρόεδρος της Κολομβίας, ο συντηρητικός Ιβάν Ντούκε, διέταξε χθες Παρασκευή να αναπτυχθούν μονάδες των ενόπλων δυνάμεων στους δρόμους στην Κάλι...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολομβία: Ο πρόεδρος βγάζει το στρατό στο δρόμο κατά των διαδηλωτών

Ο πρόεδρος της Κολομβίας, ο συντηρητικός Ιβάν Ντούκε, διέταξε χθες Παρασκευή να αναπτυχθούν μονάδες των ένοπλων δυνάμεων στους δρόμους στην Κάλι, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, επίκεντρο επί έναν μήνα αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και βίαιων επεισοδίων, στα οποία νωρίτερα χθες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 3 άνθρωποι. Ο αρχηγός του κράτους έκανε την ανακοίνωση αυτή […] The post Κολομβία: Ο πρόεδρος βγάζει το στρατό στο δρόμο κατά των διαδηλωτών appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Έκρυθμη η κατάσταση στην Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε αναπτύσσει στρατό στην πόλη Κάλι

Αντιμέτωπος με κύμα κοινωνικής οργής, αλλεπάλληλες διαδηλώσεις και βίαια

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε αναπτύσσει στρατό στην Κάλι

Αντιμέτωπος με κύμα κοινωνικής οργής, αλλεπάλληλες διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια που διαρκούν πλέον πάνω από έναν μήνα στην Κολομβία, ο συντηρητικός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε διέταξε χθες Παρασκευή να αναπτυχθεί ο στρατός στους δρόμους της Κάλι, που αποτελεί επίκεντρο των μαζικών κινητοποιήσεων στις οποίες έχασαν τη ζωή τους άλλοι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι νωρίτερα χθες. «Από απόψε […] Το άρθρο Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε αναπτύσσει στρατό στην Κάλι εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε κατεβάζει τον Στρατό απέναντι στους διαδηλωτές

Καθώς το ένα τρίτο των νέων ηλικίας 14 ως 28 ετών δεν εργάζεται ούτε σπουδάζει, «η Κολομβία οδεύει να γίνει...μια χώρα αστικών συγκρούσεων». The post Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε κατεβάζει τον Στρατό απέναντι στους διαδηλωτές appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε αναπτύσσει στρατό στην Κάλι

Αντιμέτωπος με κύμα κοινωνικής οργής, αλλεπάλληλες διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια που διαρκούν πλέον πάνω από έναν μήνα στην Κολομβία, ο συντηρητικός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε διέταξε την Παρασκευή να αναπτυχθεί ο στρατός στους δρόμους της Κάλι, που αποτελεί επίκεντρο των μαζικών κινητοποιήσεων στις οποίες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον άλλοι τρεις άνθρωποι νωρίτερα την Παρασκευή. «Από […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Τρεις νεκροί σε διαδηλώσεις στην Κολομβία - Ο πρόεδρος Ντούκε αναπτύσσει στρατό στην Κάλι

Αντιμέτωπος με κύμα κοινωνικής οργής, αλλεπάλληλες διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια που διαρκούν πλέον πάνω από έναν μήνα στην Κολομβία, ο συντηρητικός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε διέταξε χθες Παρασκευή να αναπτυχθεί ο στρατός στους δρόμους της Κάλι, που αποτελεί επίκεντρο των μαζικών κινητοποιήσεων στις οποίες έχασαν τη ζωή τους άλλοι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι νωρίτερα χθες.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κολομβία: Ο πρόεδρος Ιβάν Ντούκε αναπτύσσει στρατό στην Κάλι

Αντιμέτωπος με κύμα κοινωνικής οργής, είναι ο συντηρητικός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε ο οποίος διέταξε χθες Παρασκευή να αναπτυχθεί ο στρατός στους δρόμους της Κάλ. «Από απόψε ξεκινά η ανάπτυξη στρατιωτικής…

Διαβάστε το στο politik.gr

Κολομβία: Ο πρόεδρος αναπτύσσει στρατό στην πόλη-επίκεντρο των μαζικών κινητοποιήσεων

Αντιμέτωπος με κύμα κοινωνικής οργής, αλλεπάλληλες διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια που διαρκούν πλέον πάνω από έναν μήνα στην Κολομβία, ο πρόεδρος της χώρας διέταξε να αναπτυχθεί στρατός στην πόλη Κάλι. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο