Βασιλική Μιλλούση: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά – “Η πρώτη μου εγκυμοσύνη διακόπηκε στις 9,5 εβδομάδες”

16:54 - 29/05/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βασιλική Μιλλούση στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και την To άρθρο Βασιλική Μιλλούση: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά – “Η πρώτη μου εγκυμοσύνη διακόπηκε στις 9,5 εβδομάδες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογείται: «Η πρώτη μου εγκυμοσύνη διακόπηκε στις 9,5 εβδομάδες»

«Αγχώθηκα και φοβόμουν ότι δε θα ξαναμείνω έγκυος» αποκάλυψε η αθλήτρια

Διαβάστε το στο

Μιλλούση: Η πρώτη μου εγκυμοσύνη διακόπηκε στις 9,5 εβδομάδες

«Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να μπορέσω να διαχειριστώ τις δικές μου ήττες» εξομολογείται η αθλήτρια

Διαβάστε το στο

Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογείται για την πρώτη της εγκυμοσύνη όπου έχασε το παιδί

Στο Σου Κου Family και στη Μαρία Αντωνά μίλησε η Βασιλική Μιλλούση για την πρώτη της εγκυμοσύνη, όπου έχασε το παιδί. «Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Στην πρώτη μου έχασα το παιδί στις 9,5 εβδομάδες. Ήταν παλινδρομική κύηση κι είναι πάρα πολύ συχνό. Είχα σοκαριστεί γιατί δεν γνώριζα τότε ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο. ... Περισσότερα To άρθρο Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογείται για την πρώτη της εγκυμοσύνη όπου έχασε το παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βασιλική Μιλλούση: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί… Σοκαρίστηκα»

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο Σου Κου Family για τον έγγαμο βίο με τον Λευτέρη Πετρούνια αλλά και το παιδί […] The post Βασιλική Μιλλούση: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί… Σοκαρίστηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βασιλική Μιλλούση: Η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Σου Κου Family” για τα δύο της παιδιά, τον Λευτέρη Πετρούνια, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την πρώτη της εγκυμοσύνη. “Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά, δύο παιδιά που συνεργάζονται, όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα για το πώς θα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βασιλική Μιλλούση: Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδι

Στην εκπομπή «Σου Κου Family», μίλησε η Βασιλική Μιλλούση. Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης αναφέρθηκε στις δύο κόρες της αλλά και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασιλική Μιλλούση: Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της