Αντώνης Κανάκης: «Αυτή είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;»

11:20 - 30/05/2021

Αντώνης Κανάκης: «Αυτή είναι η χώρα μου; Το Survivor και το Bachelor;» Ο Αντώνης Κανάκης με απίστευτη διάθεση και πολλή όρεξη, σχολίασε την επικαιρότητα στην τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ο Ατζούν μας έκανε μαθήματα για τα ελληνοτουρκικά και σε πολλές σκέψεις μας έβαλε η υποδοχή ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή και όχι στον παραολυμπιονίκη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αντ. Κανάκης μιλά έξω από τα δόντια: «Η χώρα μου είναι το Survivor και το Bachelor;»

Ο Αντώνης Κανάκης δεν συνηθίζει να μασά τα λόγια του και με αφορμή την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή σε σύγκριση με αυτή του παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Ατζούν μας έκανε μαθήματα για τα ελληνοτουρκικά και σε πολλές σκέψεις μας έβαλε η υποδοχή ήρωα στον Τζέιμς Καφετζή και όχι στον παραολυμπιονίκη Αντώνη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή