#Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα – Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανακη για τα Τεμπη στον αέρα της εκπομπης: αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει

olympia.gr
«Ποταμός» για το έγκλημα στα Τέμπη και την επιχειρούμενη συγκάλυψη από την κυβέρνηση ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας και το δημοσίευμα του «Βήματος» περί μονταζιέρας στις συνομιλίες σταθμάρχη και μηχανοδηγών. «Ο υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για την μονταζιέρα, η οποία και εμφανίστηκε ξανά […] Ράδιο Αρβύλα – Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανακη για τα Τεμπη στον αέρα της εκπομπης: αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει - olympia
09:28 28/03/2024

Αντώνης Κανάκης: «Κι εγώ για τη Ελένη Μενεγάκη θα έριχνα χυλόπιτα στη Μαντόνα» (vid)

Gazzetta
O παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
16:00 06/03/2024

Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργο Τσούλη για Ράδιο Αρβύλα: «Μάλλον δεν το πίστεψαν ότι άφησες τη Μαντόνα για εμένα»

tlife.gr
Το δικό της μήνυμα στον Αντώνη Κανάκη έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής To άρθρο Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργο Τσούλη για Ράδιο Αρβύλα: «Μάλλον δεν το πίστεψαν ότι άφησες τη Μαντόνα για εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 06/03/2024

Ο Αντώνης Σαμαράς και η εκπομπή-αφιέρωμα των Ράδιο Αρβύλα στην ανθρωποθυσία των Τεμπών

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Ο Αντώνης Σαμαράς και η εκπομπή-αφιέρωμα των Ράδιο Αρβύλα στην ανθρωποθυσία των Τεμπών appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
11:37 05/03/2024

Μελέτη για Κανάκη: «Σε εμάς δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο»

thecaller.gr
Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη συζήτησαν σήμερα (05/03) το πρωί στο «Mega Καλημέρα».Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη συζήτησαν σήμερα (05/03) το πρωί στο «Mega Καλημέρα».Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στο γεγονός ότι ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα τα έβαλε με τις εκπομπές που ασχολούνται με τον γνωστό δικηγόρο και συγγραφέα. «Το κουνάμε το δάχτυλο, ποιος κάνει σωστά τη δουλειά, τι ρωτάνε οι […]
11:01 05/03/2024

Αντώνης Κανάκης για Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Είναι ένας δηλωμένος φασίστας, γιατί τον παίζουν οι lifestyle εκπομπές;»

zappit.gr
Το δικό του αιχμηρό σχόλιο για τις lifestyle εκπομπές έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας […] The post Αντώνης Κανάκης για Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Είναι ένας δηλωμένος φασίστας, γιατί τον παίζουν οι lifestyle εκπομπές;» appeared first on Zappit.
21:00 04/03/2024

Δημήτρης Πανόπουλος – Κόλαφος για Αντώνη Κανάκη: «Ο ορισμός του λαϊκισμού, ας σοβαρευτεί λίγο»

zappit.gr
Συζήτηση για τους Ράδιο Αρβύλα και την ατάκα του Αντώνη Κανάκη για τη Μαρία Καρυστιανού και την τραγωδία των Τεμπών […] The post Δημήτρης Πανόπουλος – Κόλαφος για Αντώνη Κανάκη: «Ο ορισμός του λαϊκισμού, ας σοβαρευτεί λίγο» appeared first on Zappit.
15:00 02/03/2024

Τεμπη: Το εξαιρετικό αφιέρωμα των Ράδιο Αβρυλα στην θλιβερή επέτειο

olympia.gr
Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα απο τους Ράδιο Αρβύλα στο έγκλημα στα Τεμπη που στοίχισε τη ζωη σε 57 συνανθρώπους μας. Μια ανασκόπηση στο πως η πολιτική ηγεσία χειρίστηκε το θεμα ένα χρόνο με την βοήθεια των ΜΜΕ. Απο την επίσκεψη της Σακελλαροπουλου στο σημείο που για να την υποδεχτούν τα σωστικά συνεργεία πήραν εντολή να σταματήσουν […] Τεμπη: Το εξαιρετικό αφιέρωμα των Ράδιο Αβρυλα στην θλιβερή επέτειο - olympia
09:28 29/02/2024

Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά Αντώνη Κανάκη: “Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο”

sinidisi.gr
“Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε εγκαταλείψει τη σάτιρα και κάνουμε πολύ καλά το αφήγημα του λαϊκισμού” τόνισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Τον εκνευρισμό του Αντώνη Κανάκη στο χθεσινό Ράδιο Αρβύλα σε σχέση με το...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά Αντώνη Κανάκη: “Αντί να μπλέξει σάτιρα και λαϊκισμό, να παράξει πραγματικό έργο”
18:09 28/02/2024

Άγρια κόντρα ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Κανάκη

eretikos.gr
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Κανάκη με εκατέρωθεν κατηγορίες, ανακοινώσεις και δηλώσεις περί δικαιοσύνης. Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια του «Ράδιο Αρβύλα» και με αφορμή τη δήλωση Πορτοσάλτε για παρακίνηση βίας από τον Πάνο Βλάχο, μετά τον στίχο του «στον ίδιο σάκο βάλτε Άδωνι και […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:58 21/02/2024

Μαίνεται ο “πόλεμος” Κανάκη-ΣΚΑΪ: Κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη, η ανταπάντηση των Ράδιο Αρβύλα

paraskhnio.gr
Σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων και απαντήσεων ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Κανάκη. Ο ΣΚΑΪ απάντησε νωρίτερα σήμερα, στα όσα είπε χθες το βράδυ ο παρουσιαστής σχετικά με το κανάλι και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, με αναφορές στην πρόσφατη δίκη μεταξύ τους, την οποία κέρδισε ο σταθμός του Φαλήρου. Λίγο αργότερα, οι Ράδιο Αρβύλα Το άρθρο Μαίνεται ο “πόλεμος” Κανάκη-ΣΚΑΪ: Κάθε φορά που μιλάτε κάνετε τη δουλειά μας πιο εύκολη, η ανταπάντηση των Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 20/02/2024

Ατυχημα στον αέρα της εκπομπης των Ράδιο Αρβύλα – Τρόμαξε ο Αντώνης Κανακης

olympia.gr
Την Τριτη και 13 ξαφνικά ακουστηκε ένας θόρυβος είδαμε τον Αντώνη Κανακη τρομαγμένο καθως Ατυχημα στον αέρα της εκπομπης των Ράδιο Αρβύλα – Τρόμαξε ο Αντώνης Κανακης - olympia
10:28 14/02/2024

Οι Ράδιο Αρβύλα, το «φυτώριο» Χαμογέλα και Πάλι και το τηλεφώνημα της Καινούργιου

youfly.com
Τα νέα σχόλια Μαγγίρα και Μακαλιά για την Κουτσοκώστα, η νέα εκπομπή του Κανάκη και ο ΑΝΤ1, οι μεταγραφές από το «φυτώριο» Χαμογέλα και Πάλι, και το τηλεφώνημα της Καινούργιου. The post Οι Ράδιο Αρβύλα, το «φυτώριο» Χαμογέλα και Πάλι και το τηλεφώνημα της Καινούργιου appeared first on Youfly.
06:58 11/02/2024

Ναταλία Γερμανού σε Αντώνη Κανάκη: «Δεν το λες σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος»

zappit.gr
Το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Κανάκης για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη μέσα από το Ράδιο Αρβύλα σχολίασε […] The post Ναταλία Γερμανού σε Αντώνη Κανάκη: «Δεν το λες σε αρχηγό κόμματος που έχει δηλώσει ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλος» appeared first on Zappit.
18:00 10/02/2024

Σάλος με την απάντηση στους Ράδιο Αρβύλα του συνεργάτη του Στέφανου Κασσελακη, Σπυρου Κασαπη

olympia.gr
Τιμή μου που ο κ. Κωστόπουλος από το Κιλκίς δεν επέλεξε το Δ. #radioarvyla ΥΓ: Πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε βάση στις προτάσεις κ τις απόψεις και όχι στα φανταχτερά ονόματα. Μπορεί να τύχει να ψηφίσετε απόφοιτο του Harvard που δεν μπορεί να λύσει κανένα από τα προβλήματα σας. Σάλος με την απάντηση στους Ράδιο Αρβύλα του συνεργάτη του Στέφανου Κασσελακη, Σπυρου Κασαπη - olympia
22:28 09/02/2024

Ράδιο Αρβύλα: Το χειρότερο ανέκδοτο του Στάθη. Ο Αμερικάνος και η ψαρόσουπα. Μη το διαβάσεις – Δεν έχει γέλιο

koolnews.gr
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, γνωστός για την παρουσία του στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, είχε καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αγαπητούς κωμικούς της ελληνικής τηλεόρασης, ιδίως για την ικανότητά του να παρουσιάζει το “Κρύο Ανέκδοτο της Ημέρας”. Αυτή η στήλη αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς για τους φίλους της εκπομπής, αναμένοντας με περιέργεια το καθημερινό ανέκδοτο, το […] The post Ράδιο Αρβύλα: Το χειρότερο ανέκδοτο του Στάθη. Ο Αμερικάνος και η ψαρόσουπα. Μη το διαβάσεις – Δεν έχει γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
09:58 07/02/2024

Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος από το θάνατο της αδερφής του Αντώνη Παραρά

Newsit
Μια διαφορετική έναρξη έκανε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, την Τρίτη (06.02.2024). Μίλησε για μια απώλεια που τον συγκλόνισε, αυτή της αδερφής του αείμνηστου Αντώνη Παραρά. Μόλις μια μέρα πριν ο Αντώνης Κανάκης είχε μιλήσει για τη συμπλήρωση 27 ετών από τον θάνατο του Αντώνη Παραρά, του ενός από τους τρεις (μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Κανάκης: Συγκλονισμένος από το θάνατο της αδερφής του Αντώνη Παραρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 07/02/2024

Νέο χτύπημα της μοίρας:”Έφυγε” και η αδερφή του Αντώνη Παραρά, απαραγόρητος ο Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα

Newside.gr
Με μία συγκλονιστική αποκάλυψη ξεκίνησε την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής γνωστοποίησε μια δυσάρεστη είδηση. Πιο αναλυτικά, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Αντώνη Παραρά, Βίκυ, 27 χρόνια μετά τον θάνατό του. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως [...] Το άρθρο Νέο χτύπημα της μοίρας:”Έφυγε” και η αδερφή του Αντώνη Παραρά, απαραγόρητος ο Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
23:00 06/02/2024

Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα: «Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά» – Η on air ανακοίνωση για την απώλεια που τον συγκλόνισε

tlife.gr
Διαφορετική έναρξη για τον Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής του ANT1, σήμερα Τρίτη 6 To άρθρο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα: «Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά» – Η on air ανακοίνωση για την απώλεια που τον συγκλόνισε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 06/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load