Κωστής Μαραβέγιας: "Νόσησα με Covid-19, πέρασα δύσκολα"

17:50 - 30/05/2021

"Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός"

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορωνοϊό, πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα

Τι είπε για την καραντίνα και την Τόνια Σωτηροπούλου

Διαβάστε το στο

Κωστής Μαραβέγιας για κοροναϊό: Νόσησα, πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα

Τι είπε για την καραντίνα και την Τόνια Σωτηροπούλου

Διαβάστε το στο

Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορονοϊό, πόνεσα αφόρητα αλλά «ξαναγεννήθηκα»

Ο Κωστής Μαραβέγιας εξομολογήθηκε την εμπειρία του με τον κορονοϊό και πώς τον βοήθησε να ξαναγεννηθείΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορονοϊό, πόνεσα αφόρητα αλλά «ξαναγεννήθηκα»

Ο Κωστής Μαραβέγιας εξομολογήθηκε την εμπειρία του με τον κορονοϊό και πώς τον βοήθησε να ξαναγεννηθεί Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε με κορονοϊό αναφέρθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξή του. «Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες» […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορωνοϊό – Πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε, αποκάλυψε... The post Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορωνοϊό – Πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας