Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την «πασοκοποίηση»

09:06 - 31/05/2021

Στελέχη – αντίβαρα που θα χρησιμοποιήσει ως πολιτικά «άλλοθι» στην επιστροφή που επιχειρεί στο λαϊκισμό του 2014 ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα και μια τέτοια περίπτωση είναι και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με το ΚΙΔΗΣΟ... The post Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την «πασοκοποίηση» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπ. Εργασίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιεί την αντιπολίτευση

Aνακοίνωση-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος για τα ρεπό και τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας γελοιοποιεί τελικά ακόμα και την έννοια αντιπολίτευση!»

Διαβάστε το στο in.gr

Υπ. Εργασίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιεί την αντιπολίτευση

Aνακοίνωση-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα ο Νάσος Ηλιόπουλος για τα ρεπό και τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας γελοιοποιεί τελικά ακόμα και την έννοια αντιπολίτευση!». Μέμφονται τον εαυτό τους «»Ανακάλυψε», μετά από 4μέρες, […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Υπ. Εργασίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιεί την αντιπολίτευση

Ανακοίνωση-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – «ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για το νομοσχέδιο για την προστασία της εργασίας γελοιοποιεί τελικά ακόμα και την έννοια…

Διαβάστε το στο politik.gr

Υπ. Εργασίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιεί την αντιπολίτευση

Ανακοίνωση-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική του για... The post Υπ. Εργασίας: Ο ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιεί την αντιπολίτευση appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη