Λάουρα Νάργες – Έχασε 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα: «Έλεγαν ”είναι χοντρή η Λάουρα” αλλά δεν με ένοιαζε»

15:42 - 31/05/2021

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που έχασε 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα και αποκάλυψε τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί για το σώμα της. «Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες – Έχασε 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα: «Έλεγαν ”είναι χοντρή η Λάουρα” αλλά δεν με ένοιαζε»

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που έχασε 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα και αποκάλυψε τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί για το σώμα της. «Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός […] The post Λάουρα Νάργες – Έχασε 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα: «Έλεγαν ”είναι χοντρή η Λάουρα” αλλά δεν με ένοιαζε» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Λάουρα Νάργες: Έχασα 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα όχι επειδή με έκραζαν αλλά επειδή είχα πρόβλημα με τον ύπνο (vid)

Όπως είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες: «Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με “κράζουν” επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Προέκυψε ουσιαστικά, γιατί κάτι δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δίαιτα Λάουρα Νάργες: Πώς έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα – «Έλεγαν ”είναι χοντρή η Λάουρα”, αλλά…» [video]

Η Λάουρα Νάργες εξήγησε πως έχασε τα κιλά για τον εαυτό της και όχι για όσους την «έκραζαν» στα social media. Η Λάουρα Νάργες μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που έχασε 13 κιλά μέσα σε 1,5 μήνα και αποκάλυψε τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί για το σώμα της. «Έχασα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δίαιτα Λάουρα Νάργες: Πώς έχασε 13 κιλά σε 1,5 μήνα – «Έλεγαν ”είναι χοντρή η Λάουρα”, αλλά…» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Λάουρα Νάργες: Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα - Με έλεγαν «χοντρή»

Για τον πόλεμο που δέχθηκε για το βάρος της μίλησε η Λάουρα Νάργες.Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ενός ψυχοφθόρου bullying για τα κιλά της, κι εξομολογήθηκε πως πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά.   Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, είπε πως δέχθηκε πόλεμο, ειδικά μετά από τη συμμετοχή της στο Survivor.    «Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή έρχεται και η γράμμωση, πέρα από τη συντήρηση. Δεν ήταν δηλαδή σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με "κράζουν" επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά», εξήγησε.  «Προέκυψε, ουσιαστικά, γιατί κάτι δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους