Ελληνίδα κρατήθηκε παράνομα στις φυλακές αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης για δύο ημέρες

22:10 - 31/05/2021

Στις φυλακές του αεροδρομίου Κωνσταντινούπολης κρατήθηκε παράνομα από τις τουρκικές αρχές για 43 ώρες η Καθηγήτρια Λαογραφίας και συγγραφέας  Μυροφόρα... The post Ελληνίδα κρατήθηκε παράνομα στις φυλακές αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης για δύο ημέρες appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εφιάλτης για Ελληνίδα συγγραφέα - Κρατήθηκε παράνομα στις φυλακές αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης για δύο ημέρες!

Μια απίστευτη περιπέτεια, περίμενε την Θεσσαλονικιά συγγραφέα, με ειδίκευση στον ποντιακό πολιτισμό, Μυροφόρα Ευσταθιάδου, όταν θέλησε να επισκεφθεί την Τουρκία την περασμένη εβδομάδα. Παρά το ότι επισκέπτεται συχνά τη γειτονική χώρα, στο τελευταίο της ταξίδι, η ίδια και ο γιός της, βρέθηκαν αντιμέτωποι με κακομεταχείριση και τέθηκαν υπό κράτηση σε άθλιες συνθήκες. Άθλιες συνθήκες κράτησης Η κ. Ευσταθιάδου περιγράφει: «Την περασμένη Παρασκευή, που μετέβην αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη με το γιο μου για να προμηθευτώ βιβλία Τούρκων συγγραφέων, με την άφιξή μου έμαθα ότι έχω πλέον απαγόρευση εισόδου στη χώρα (τελευταία φορά πήγα στην Τουρκία τον Ιανουάριο του 2020, άρα, απόφαση εν μέσω πανδημί

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)