Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις
18:44 - 01/06/2021
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολιτευτή
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου»
Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στο Instagram με μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό
Διαβάστε το στο Ελένη Φουρέιρα: Απαντάει στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της
Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε απαντήσει στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και να πάρει θέση και να υποστηρίξει το δικαίωμα όλων των γυναικών. Μετά τον σάλο που πεοκάλεσε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η Ελένη Φουρείρα ήταν μία από τις επώνυμες γυναίκες που πήραν το λόγο και έδωσαν τη δική τους απάντηση. Η ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Απαντάει στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τον σάλο
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά το ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολιτευτή της ΝΔ.
Όλα ξεκίνησαν, όταν η Αφροδίτη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Φουρέιρα κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου»
Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter, βίντεο που ανέβασε η γνωστή περσόνα της εν λόγω πλατφόρμας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά και να δηλώσει πόσο πολύ σιχαίνεται τις ραγάδες, τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία-απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η Ελένη Φουρέιρα μέσω των social media έδωσε την δική της απάντηση στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.Η Ελένη Φουρέιρα μέσω των social media δεν άφησε ασχολίαστες τις απαράδεκτες δηλώσεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Λατινοπούλου και έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση. Συγκεκριμένα, σε story στο Instagram ανέβασε μια αρετουσάριστη φωτογραφία της και έγραψε το εξής: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα». Σημειώνεται, ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, καταδίκασε και χαρακτήρισε ως «νοσηρό» το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να φωτογραφίσει και να δημοσιεύσει στα social medi
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΦουρέιρα: Η φωτογραφία-απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η Ελένη Φουρέιρα μέσω των social media
έδωσε την δική της απάντηση στο
παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου [2]
έτσι...
Διαβάστε το στο ekriti.gr