Ελένη Φουρέιρα κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου: Ανέβασε χωρίς ρετούς το σώμα της.. «Αγαπώ τις ραγάδες μου»

21:38 - 01/06/2021

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στο Instagram με μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter, βίντεο που ανέβασε η γνωστή περσόνα της εν λόγω πλατφόρμας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποφάσισε να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά και να δηλώσει πόσο πολύ σιχαίνεται τις ραγάδες, τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια […] The post Ελένη Φουρέιρα κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου: Ανέβασε χωρίς ρετούς το σώμα της.. «Αγαπώ τις ραγάδες μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Ελένη Φουρέιρα χωρίς ρετούς: «Αγαπώ τις ραγάδες μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Φουρέιρα κατά Λατινοπούλου: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου» (φωτό)

Την οργή της γνωστής τραγουδίστριας προκάλεσε το βίντεο της πολιτεύτριας της ΝΔ στο οποίο ανέπτυσσε τις θεωρίες της περί ομορφιάς. Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να πάρει θέση, να απαντήσει στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και να υποστηρίξει το δικαίωμα των γυναικών να κάνουν ό,τι θέλουν με τη ζωή και το σώμα τους. Η γνωστή τραγουδίστρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα».

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Χρήσιμες φράσεις για να αντιμετωπίζετε κρίσιμες στιγμές με ψυχραιμία

Ο άνθρωπος που κατέρριψε το ρεκόρ αϋπνίας αντιμετώπισε επιπτώσεις στην υγεία του τα επόμενα χρόνια

Τι να γνωρίζετε πριν αντικαταστήσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας

Πιλότος εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να ενεργοποιούμε τη λειτουργία πτήσης στο κινητό

Τι σημαίνει το βελάκι στην ένδειξη βενζίνης και πώς βοηθά τους οδηγούς

Οδηγός για καθαρά καθίσματα: πώς να αφαιρέσετε λεκέδες εύκολα