Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά

08:28 - 02/06/2021

Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο […] The post Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Τηλεθεατής τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά (Βίντεο)

«Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης: Χαμός στον «αέρα»- Τον αποκάλεσαν «σκουλήκι περιπτερά»

«Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο» είπε έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής του

Διαβάστε το στο

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Τηλεθεατής τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» – «Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες;»

Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να δίνει την δική του απάντηση. «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» [βίντεο]

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα μήνυμα που έλαβε από τηλεθεατή της εκπομπής του, ο οποίος τον αποκάλεσε “σκουλήκι περιπτερά”. «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα... The post Εξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά – «Είναι τιμή μου και καμάρι μου…»

Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» και ο παρουσιαστής θέλησε να σταθεί λίγο σε αυτό το μήνυμα και έδωσε την απάντησή του. «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τη τηλεθεατή που τον αποκάλεσε “σκουλήκι περιπτερά” – “Άκου να σου πω ρε φίλε…”

Τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στην εκπομπή είναι πολλά. To άρθρο Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τη τηλεθεατή που τον αποκάλεσε “σκουλήκι περιπτερά” – “Άκου να σου πω ρε φίλε…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, τον αποκάλεσε “σκουλήκι περιπτερά”

Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά». Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να σταθεί λίγο σε αυτό το...

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Καλημέρα Ελλάδα: Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης – Τηλεθεατής τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά»

Έξαλλος στον αέρα της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά [video]

“Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά». Ο Γιώργος Παπαδάκης […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Τα «πήρε» ο Γ.Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» (βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής το πρωί της Τετάρτης 2 Ιουνίου, έγινε έξαλλος με έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά». Ειδικότερα, διαβάζοντας τα μηνύματα των τηλεθεατών, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο, το οποίο αναφερόταν σε αυτόν ως «σκουλήκι περιπτερά», καθώς στο παρελθόν είχε δουλέψει σε περίπτερο. Ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε τονίζοντας ότι είναι τιμή του και καμάρι του που έχει εργαστεί σε περίπτερο, όπως και σε οικοδομές, αλλά και σε νεκροταφείο, ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί και στη γυναίκα του τηλεθεατή. «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Ξέσπασε κατά τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» – «Είναι επικίνδυνος»

«Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός»

Διαβάστε το στο news.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης – Τηλεθεατής τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά! (βίντεο)

“Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά». Ο Γιώργος Παπαδάκης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στα κόκκινα ο Παπαδάκης – Με αποκάλεσες εμένα σκουλήκι περιπτερά; Βαράς την γυναίκα σου;

“Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο”, είπε ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στα κόκκινα ο Παπαδάκης – Με αποκάλεσες εμένα σκουλήκι περιπτερά; Βαράς την γυναίκα σου;

Διαβάστε το στο spoilers

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα – Η αντίδρασή του σε μήνυμα τηλεθεατή

Την απάντησή του θέλησε να δώσει ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της πρωινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» σε ένα μήνυμα τηλεθεατή, που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά».... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα – Η αντίδρασή του σε μήνυμα τηλεθεατή

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Παπαδάκης: Τηλεθεατής τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά (vid)

Ένα από τα πολλά μηνύματα που έλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης ήταν και από έναν τηλεθεατή, ο οποίος τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και…

Διαβάστε το στο politik.gr

Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη σε τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά»

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε αναπάντητο ένα γραπτό μήνυμα τηλεθεατή που τον αποκαλούσε ως «σκουλήκι, περιπτερά». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του είπε ότι «αυτοί είναι τίτλοι τιμής» κι απευθύνθηκε στη σύζυγό του.Ως «σκουλήκι, περιπτερά» χαρακτήρισε ένας τηλεθεατής τον Γιώργο Παπαδάκη σε γραπτό μήνυμα που έστειλε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του απάντησε πως αυτοί είναι τίτλοι τιμής και πως όντως έχει δουλέψει σε περίπτερο, όπως έχει σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στη γυναίκα του. «Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σ…ης. Άκου

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Τον αποκάλεσαν σκουλήκι περιπτερά on air

Γιώργος Παπαδάκης: Τον αποκάλεσαν «σκουλήκι περιπτερά» στον αέρα της εκπομπής

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Χαμός στον «αέρα»- Τον αποκάλεσαν «σκουλήκι περιπτερά» (vid)

«Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο» είπε έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής του

Διαβάστε το στο to10.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή - Τον αποκάλεσε σκουλήκι περιπτερά (video)

"Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά»

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» “Μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, σ’ το επιτρέπω”, του απάντησε μεταξύ άλλων. Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης (02/06) με έναν τηλεθεατή, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης – Τον αποκάλεσαν «σκουλήκι περιπτερά» (VIDEO)

“Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις... The post Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης – Τον αποκάλεσαν «σκουλήκι περιπτερά» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο