Γιάννης Αϊβάζης: Είχα μια σπάνια ασθένεια, φοβόμουν μην το ξαναπάθω»
02:18 - 03/06/2021
Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη για την σπάνια ασθένεια που είχε σε μικρή ηλικία. «Ακόμα […]
The post Γιάννης Αϊβάζης: Είχα μια σπάνια ασθένεια, φοβόμουν μην το ξαναπάθω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αϊβάζης: Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια – Νομίζω με δυνάμωσε
Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουνίου 2021 16:15 Στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Αϊβάζης. Μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Αϊβάζης: Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια – Νομίζω με δυνάμωσε
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Αϊβάζης: Είχα μια σπάνια ασθένεια, φοβόμουν μην το ξαναπάθω
«Σε παιδική ηλικία πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην το ξαναπάθω» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης. Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Αϊβάζης. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε σε παιδική ηλικία και πώς φοβόταν μην το ξαναπάθει. «Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί που περνά πόνο ή βλέπει πράγματα που είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατά. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησε άμυνες. Δηλαδή δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Η ζωή είναι άλλη, δεν με αφορά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr