Έλενα Παπαρίζου: “Μαύρισε η ζωή μου, έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες”

08:04 - 03/06/2021

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στο Hello! και στον Σάββα Μπίτζα To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: “Μαύρισε η ζωή μου, έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Μαύρισε η ζωή μου, έπαθα κατάθλιψη (Εικόνες)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για την πιο σκοτεινή περίοδο που έζησε στη ζωή της.

Διαβάστε το στο

Έλενα Παπαρίζου: «Έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο που έζησε στη ζωή της, όταν έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Έλενα Παπαρίζου: “Μαύρισε η ζωή μου, έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες”

H δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για μια σκοτεινή περίοδο της ζωής της. Το άρθρο Έλενα Παπαρίζου: “Μαύρισε η ζωή μου, έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Έλενα Παπαρίζου: «Έπαθα κατάθλιψη και απέκτησα φοβίες»

Μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο που έζησε στη ζωή της, όταν έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της