Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο»

11:32 - 03/06/2021

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για τον Αντώνη […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Καίει» τον Αντώνη Κανάκη – «Αποχώρησα από το μαγαζί που είχα με τον Αντώνη γιατί…»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, μέσα από την εκπομπή «ΑΜΑΝ τα καθάρματα» είχαν γίνει ιδιαίτερα αγαπητοί

Διαβάστε το στο

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δε έχουμε σχέσεις με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει το κεφάλαιο

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός παραδέχθηκε ότι κάθε χρόνο του έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά πλέον έχουν σταματήσει ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση, που δεν έχει πλέον με τον Αντώνη Κανάκη. «Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καλυβάτσης για Κανάκη: «Δεν μιλάμε, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερους έχω πάει και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο» (video)

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για το κεφάλαιο «Αντώνης Κανάκης» και για το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν έχω σχέσεις με τον Κανάκη – Έχει κλείσει το κεφάλαιο

«Θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης καρφώνει πάλι τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν μιλάμε. Θέλω να περπατάω με ψηλά το κεφάλι»!

Όλα δείχνουν πως αυτοί οι δυο δεν θα ξαναβρεθούν ποτέ… Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για τον Αντώνη Κανάκη, ρίχνοντας μια καρφάρα… «ΝΑ» μετά συγχωρήσεως: «Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη Κανάκη

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε και για τον Αντώνη Κανάκη. «Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη Κανάκη

Διαβάστε το στο spoilers

Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν μιλάω πλέον με τον Αντώνη Κανάκη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει σχέσεις με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του βήματα.Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και στον Αντώνη Κανάκη. Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν μιλάει πλέον με τον γνωστό παρουσιαστή, καθώς «έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο». «Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα γιατί ήθελα να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δε μου ταιριάζει να εμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Με τον Αντώνη πια δεν έχουμε σχέσεις, εκείνο το παλιό το κεφάλαιο έχει κλείσει, όπως έχουμε καταλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Kαλυβάτσης: "Δε έχουμε σχέσεις με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει το κεφάλαιο"

Τι λέει για τον πρώην.... κολλητό του;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ασίγαστος ο πόλεμος… Ο Σωτήρης Καλυβάτσης καρφώνει πάλι τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν μιλάμε. Θέλω να περπατάω με ψηλά το κεφάλι»!

Όλα δείχνουν πως αυτοί οι δυο δεν θα ξαναβρεθούν ποτέ…

Διαβάστε το στο to10.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: "Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη" (video)

"Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο