#Σωτήρης Καλυβάτσης

Σωτήρης Καλυβάτσης για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Είπα απλά αυτό που είδα, έζησα και άκουσα»

zappit.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνάντησε την Έλενα Παπαβασιλείου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής EQ, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του Action […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Είπα απλά αυτό που είδα, έζησα και άκουσα» appeared first on Zappit.
22:00 27/12/2023

Mitsi VAR – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ραπτόπουλος σχολιάζει Live το ντέρμπι και πέφτει σε όλα μέσα (vid)

thessports.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο Mitsi VAR. The post Mitsi VAR – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Ραπτόπουλος σχολιάζει Live το ντέρμπι και πέφτει σε όλα μέσα (vid) first appeared on ThesSports.
10:53 11/11/2023

Η Αθηναΐς Νέγκα δηλώνει τρομερή τσιγκούνα – «Είμαι το είδος της νοικοκυράς που μπορώ να σου πω πόσο έχει το λάδι»

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή του «Θα φας καλά» ο Σωτήρης Καλυβάτσης φιλοξένησε την Αθηναΐδα Νέγκα, με την οποία μοιράζονται τη ίδια στέγη τηλεοπτικά και ο λόγος για το κανάλι Action 24. Ο παρουσιαστής της εξήγησε πως την φώναξε να φάνε μαζί στο συγκεκριμένο εστιατόριο καθώς εκεί το μενού περιλαμβάνει πολλά θαλασσινά, που ξέρει ότι αποτελούν διατροφική προτίμηση της δημοσιογράφου. «Κερνάω» της είπε «Κερνάς, εντάξει τελείωσε!» του απάντησε με χιούμορ. «Εννοείται ότι κερνάω Αθηναΐδα μου. Ο Σωτήρης, ο άρχοντας είναι απέναντί σου. Από τον Βορρά κατέβηκε ο μικρός» πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα ο Καλυβάτσης. «Μαγειρεύω συνέχεια, προσπαθώ τρεις τουλάχιστον φορές την εβδομάδα, γιατί τρέχουν και οι υποχρεώσεις, βά
11:00 08/11/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είχα πει ότι δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα»

govastileto.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» μίλησε για τη διπλή τηλεοπτική του παρουσία στο Action24, τη συνθήκη του γάμου αλλά και τους «Ράδιο Αρβύλα». «Τα όρια της σάτιρας τα βάζει ο ίδιος ο […]
20:00 24/10/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Το ότι δύο άνθρωποι είναι παντρεμένοι δεν σημαίνει ότι είναι και μαζί»

okmag.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης που φέτος συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» μίλησε για τη διπλή τηλεοπτική του παρουσία αλλά και τους «Ράδιο Αρβύλα». Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ανέφερε: «Τα όρια της σάτιρας τα βάζει ο ίδιος ο σατιρικός καλλιτέχνης. Δεν βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι γουστάρει αλλά […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Το ότι δύο άνθρωποι είναι παντρεμένοι δεν σημαίνει ότι είναι και μαζί» appeared first on OK! Magazine.
19:58 23/10/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν είμαι φανατικός οπαδός των Ράδιο Αρβύλα»

zappit.gr
Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Σωτήρης Καλυβάτσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του τηλεοπτικού προγράμματος του Action 24. […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν είμαι φανατικός οπαδός των Ράδιο Αρβύλα» appeared first on Zappit.
08:00 18/10/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ζορίζομαι όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές» – Το φιλί του Μανούσου Μανουσάκη

Newsit
 «Ο Μανούσος Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μάθω να το κάνω σωστά στη σκηνή», αποκάλυψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα». «Ζορίζομαι όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές. Η μόνη που φίλησα παραπάνω στην σκηνή ήταν η Υρώ Λούπη, αφού τα βρήκαμε μεταξύ μας», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης για να ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ζορίζομαι όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές» – Το φιλί του Μανούσου Μανουσάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 15/10/2023

Mitsi VAR: Καρβέλας-Καλυβάτσης στη Λεωφόρο για τον… πουλάρι-παικταρά Σπόραρ (vid)

thessports.gr
Οι Γιώργος Μητσικώστας και Σωτήρης Καλυβάτσης παίρνουν θέσεις στο Mitsi Var και στο πρώτο επεισόδιο έκλεψε την παράσταση το δίδυμο Καρβέλας – Καλυβάτσης στη Λεωφόρο για τον παικταρά Σπόραρ. The post Mitsi VAR: Καρβέλας-Καλυβάτσης στη Λεωφόρο για τον… πουλάρι-παικταρά Σπόραρ (vid) first appeared on ThesSports.
10:53 30/09/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να κάνουμε «γαργάρα» – Ούτε για τη δουλειά, θα έρθει άλλη

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ήταν την Πέμπτη (13/7) ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo και απάντησε και για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου. «Έχει συμβεί να έχω μια εμπειρία, αλλά όχι τόσο σοβαρά πράγματα όσο αυτά που έχουμε παρακολουθήσει. Εντάξει, δεν συνέβη σε εμένα, ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη. Αλλά και αυτό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, έγινε ότι ήταν να γίνει, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα “χοντρά” και τα πολύ σοβαρά πράγματα… Όχι ότι δεν ήταν σοβαρό εκείνο, γιατί να σηκώσεις χέρι σε έναν συνάδελφο – συνάνθρωπο δεν νομίζω ότι έχει κανένας το δικαίωμα και δεν πρέπει να περνάει από το
03:00 14/07/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη και πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης»

okmag.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι… #yes» και μίλησε μεταξύ άλλων για το #metoo αλλά και τα περιστατικά bullying στον χώρο του θεάτρου. «Ήμουν και μάρτυρας στο περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά οκ… Αυτά είναι πλημμελήματα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης και πρόσθεσε: «Ήμουν […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη και πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης» appeared first on OK! Magazine.
20:58 13/07/2023

«Μάνα βγες έξω τώρα»: Το βίντεο με τον Μητσικώστα σε ρόλο Τσιτσιπά

agriniopress.gr
Ο Γιώργος Μητσικώστας επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση με το «Mitsi Var» (κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Action24). Μαζί του και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με απολαυστικές ερμηνείες που ξεπερνούν ακόμα κι εκείνες του ΑΜΑΝ. Στο σημερινό επεισόδιο οι τηλεθεατές της εκπομπής θα δουν να παρελαύνουν μπροστά τους όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κυριάκος …
22:50 27/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: Εισβάλλει ως Ζωή Κωνσταντοπούλου στο debate των αρχηγών

zappit.gr
Την έντονη επιθυμία που εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να βρεθεί στο debate των πολιτικών αρχηγών πραγματοποίησαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης και […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: Εισβάλλει ως Ζωή Κωνσταντοπούλου στο debate των αρχηγών appeared first on Zappit.
21:54 26/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Θα φας καλά» – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

tlife.gr
Με νέα εκπομπή στo Action24 ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μέσα από το «Θα φας καλά» -έτσι είναι ο To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Θα φας καλά» – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:34 16/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Θα φας καλά» στο Action 24

irafina.gr
Ιδιαίτερα νόστιμο και γευστικό αναμένεται το νέο επαγγελματικό βήμα του Σωτήρη Καλυβάτση το οποίο έρχεται μέσα από την συχνότητα του Action 24. Το νέο του εγχείρημα έχει τον τίτλο «Θα φας καλά» και σε αυτό ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει στις κουζίνες των εστιατορίων που φτιάχνουν τα καλύτερα φαγητά της πόλης και κάθεται στα τραπέζια με […]
22:02 12/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: Το νέο του επαγγελματικό βήμα είναι… νόστιμο

Newsbeast.gr
Ιδιαίτερα νόστιμο και γευστικό αναμένεται το νέο επαγγελματικό βήμα του Σωτήρη Καλυβάτση το οποίο έρχεται μέσα από την συχνότητα του Action 24. Το νέο του εγχείρημα έχει τον τίτλο «Θα φας καλά» και σε αυτό ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει στις κουζίνες των εστιατορίων που φτιάχνουν τα καλύτερα φαγητά της πόλης και κάθεται στα τραπέζια με τους ανθρώπους πίσω από αυτά για να δοκιμάσει το γευστικό φαγητό τους και να σας συστήσει τους κρυφούς γαστρονομικούς θησαυρούς, τις ιστορίες των ανθρώπων πίσω από τα μέρη που αγαπάμε να τρώμε, πάντα με το χαρακτηριστικό του χιούμορ. Street food, fine dining, μαγειρεία, καντίνες, καλά εστιατόρια, hip μέρη για brunch, παγωτατζίδικα, φούρνοι και ό,τι άλλο προκα
18:08 12/05/2023

Θα φας καλά με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο ACTION 24

Newsit
Με πολύ χιούμορ σκοπεύει να «μαγειρέψει» τη νέα εκπομπή ο Σωτήρης Καλυβάτσης που μέσα από τη συχνότητα του ACTION24 υπόσχεται πως «Θα φας καλά». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού: «Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει στις κουζίνες των εστιατορίων που φτιάχνουν τα καλύτερα φαγητά της πόλης και κάθεται στα τραπέζια με τους ανθρώπους πίσω από αυτά ... Περισσότερα To άρθρο Θα φας καλά με τον Σωτήρη Καλυβάτση στο ACTION 24 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:38 12/05/2023

Η νέα εκπομπή «Θα φας καλά» του ACTION 24 με τον Σωτήρη Καλυβάτση, θα ταξιδέψει τους γευστικούς μας ορίζοντες με άφθονο χιούμορ

paraskhnio.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει στις κουζίνες των εστιατορίων που φτιάχνουν τα καλύτερα φαγητά της πόλης και κάθεται στα τραπέζια με τους ανθρώπους πίσω από αυτά για να δοκιμάσει το γευστικό φαγητό τους και να σας συστήσει τους κρυφούς γαστρονομικούς θησαυρούς, τις ιστορίες των ανθρώπων πίσω από τα μέρη που αγαπάμε να τρώμε, πάντα με το Το άρθρο Η νέα εκπομπή «Θα φας καλά» του ACTION 24 με τον Σωτήρη Καλυβάτση, θα ταξιδέψει τους γευστικούς μας ορίζοντες με άφθονο χιούμορ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:30 12/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Καταλήγουμε στο στριπτίζ… το γδύσιμο έρχεται με πολύ γλυκό κι οργανικό τρόπο»

zappit.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έδωσε συνέντευξη στο Down Town και στον δημοσιογράφο Γιάννη Τσιούλη και μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Καταλήγουμε στο στριπτίζ… το γδύσιμο έρχεται με πολύ γλυκό κι οργανικό τρόπο» appeared first on Zappit.
21:04 09/05/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: Βαρέθηκα να με ρωτάνε για τον Αντώνη Κανάκη

Newsit
“Κάποια πράγματα τελειώνουν” εξηγεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Για τον τηλεοπτικό χωρισμό με τον Αντώνη Κανάκη, μετά το πέρας των ΑΜΑΝ, μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Τσιούλη εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε πια για την σημερινή τους σχέση. Θέλω να ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης: Βαρέθηκα να με ρωτάνε για τον Αντώνη Κανάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:24 07/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load