«Μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάθε μέρα την παίρνω στο τηλέφωνο και το κλείνω»
12:06 - 03/06/2021
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Κώστα Αρκά έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε και για […]
The post «Μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάθε μέρα την παίρνω στο τηλέφωνο και το κλείνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: «Μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάθε μέρα την παίρνω τηλέφωνο από συνήθεια»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η λατρεμένη ηθοποιός Άννα Φόνσου. Τι είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το κίνημα #metoo και την αξία του έρωτα και της συντροφικότητας.
Διαβάστε το στο tanea.grΆννα Φόνσου: Μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη – Κάθε μέρα την παίρνω τηλέφωνο και το κλείνω
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον Κώστα Αρκά παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Επειδή πλήττω αλλάζω τα μαλλιά μου, αλλά τα μυαλά μου δεν μπορώ να τα αλλάξω. Από τότε που γεννήθηκα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Ποτέ δεν υπηρέτησα τον όρο σταρ. Ο τρόπος […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆννα Φόνσου: «Μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κάθε μέρα την παίρνω τηλέφωνο από συνήθεια» (video)
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου.
Διαβάστε το στο topontiki.gr