Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: “Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε δημόσια, να τον υιοθετήσει”
13:26 - 03/06/2021
Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Μαίρη Αρώνη
To άρθρο Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: “Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε δημόσια, να τον υιοθετήσει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριφύλλη για Φιλιππίδη: Τον αγαπώ, είναι φίλος μου- Καλά έκανε η Μπάρμπα και τον στήριξε! Ήταν άψογος απέναντί μου
«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο, ήταν άψογος απέναντί μου. Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και τον στήριξε δημόσια, να τον υιοθετήσει. Είναι δικαίωμά της να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μη σκοτωθούμε τώρα και μεταξύ μας ως Έλληνες. Αυτό που είπε αφορά μια ανδρική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Γιατί συνήθως οι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάσια Τριφύλλη: «Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, να τον υιοθετήσει»
Συνέντευξη στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για όλα και για όλους. ιδιαίτερο ενδιαφέρον […]
The post Βάσια Τριφύλλη: «Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, να τον υιοθετήσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒάσια Τριφύλλη: «Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και στήριξε τον Φιλιππίδη. Να τον υιοθετήσει»
Στο Πρωινό μίλησε η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στην κριτική κατά της Βάνας Μπάρμπα, από τη στιγμή που τάχθηκε στο πλευρό του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες σε βάρος του. “Παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο με τον φίλο μου τον Φιλιππίδη. Ήταν άψογος απέναντί μου. Η Βάνα Μπάρμπα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr