Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: “Μη ξανατολμήσει κανείς να θίξει τη σχέση μου με τον Φρέντυ Γερμανό, είναι χυδαίοι, φτου σας”

13:56 - 03/06/2021

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Love it μετά τα To άρθρο Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: “Μη ξανατολμήσει κανείς να θίξει τη σχέση μου με τον Φρέντυ Γερμανό, είναι χυδαίοι, φτου σας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου: «Μην ξανατολμήσει κανείς να θίξει τη σχέση μου με τον Φρέντυ Γερμανό… είναι χυδαίοι»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love it μετά τα όσα γράφτηκαν για “παράλληλη σχέση” της με τον Γιώργο Κιμούλη την περίοδο που ήταν με τον Φρέντυ Γερμανό. Η ίδια ξεκαθάρισε πως η σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη υπήρξε σε ένα διάλειμμα που είχαν κάνε με τον Φρέντυ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Φτάσανε σε σημείο να θίξουν τη σχέση μου με τον Φρέντυ για την τηλεόραση

Ξέσπασε κατά αυτών που έγραψαν πως ενώ βρισκόταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, διατηρούσε και παράλληλη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη Συνέντευξη στην εκπομπή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου: Φτάσανε σε σημείο να θίξουν τη σχέση μου με τον Φρέντυ για την τηλεόραση

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της