#Μαρία Ιωαννίδου

Μαρία Ιωαννίδου για Νίκο Μουρατίδη: «Θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος»

govastileto.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τους γάμου ομόφυλων ζευγαριών, σχολιάζοντας παράλληλα τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη προς το πρόσωπό της. «Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν και μπορούν να το κάνουν και χωρίς να υπάρχει κριτική, ας το κάνουν. Εκεί που διαφωνώ και […]
14:00 16/01/2024

Νίκος Μουρατίδης: Νέα προσβλητική δήλωση για τη Χριστίνα Λαμπίρη – Απαξιωτικός για τη Μαρία Ιωαννίδου

Newsit
Επανήλθε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τη Χριστίνα Λαμπίρη σε νέο του κείμενο ο Νίκος Μουρατίδης. Ο οποίος αναφέρθηκε απαξιωτικά και στη Μαρία Ιωαννίδου.  Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης για τη Χριστίνα Λαμπίρη, πριν από μερικές μέρες, σχολιάζοντας τη διαφωνία της με την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, ο γνωστός παραγωγός “ξαναχτύπησε”.  ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουρατίδης: Νέα προσβλητική δήλωση για τη Χριστίνα Λαμπίρη – Απαξιωτικός για τη Μαρία Ιωαννίδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 11/01/2024

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει τη γυμνή σκηνή που της έκανε ζημιά στην καριέρα της

govastileto.gr
Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας  στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» , αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων, την πρόταση γάμου του Φρέντυ Γερμανού στην Νέα Υόρκη και το γυμνό σε ταινία που της έκανε ζημιά. «Έκαψα τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα που με έβαλε η μαμά μου να προσέχω και φάγαμε μακαρονάδα. Με έχουν χτυπήσει με χιονόμπαλα […]
21:00 18/12/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Η γυμνή σκηνή μου έκανε πάταγο, αλλά εμένα μου έκανε ζημιά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια  μίλησε για την […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Η γυμνή σκηνή μου έκανε πάταγο, αλλά εμένα μου έκανε ζημιά» appeared first on Zappit.
10:00 18/12/2023

Η Μαρία Ιωαννίδου επιμένει στις δηλώσεις της για την τεκνοθεσία από γκέι ζευγάρια και ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεσπά – «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά»

Newsbeast.gr
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου για τις δηλώσεις της, που προκάλεσαν σάλο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και η επιμονή της προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου. «Λες μια κουβέντα και σε βρίζουνε. Δεν ζούμε καλή εποχή. Δεν μπορείς να λες κάτι και ξαφνικά να σε “κοπανάνε” και να σου κακοποιούν το όνομα. Δεν έχω πρόβλημα με τα γκέι ζευγάρια. Το θέμα των παιδιών, όμως, είναι πολύ λεπτό. Γυναίκες είμαστε και δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, πόσω δε μάλλον αυτοί. Αυτό πιστεύω. Μεγάλη γυναίκα είμαι, έλεος. Αν δεν συμφωνούν, ας κάνουν παιδιά με όποιους τρόπους. Με την υιοθεσία γενικώς συμφωνώ» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και τον λόγο πήρε ο δημοσιογρ
13:00 11/12/2023

Τάσος Ξιαρχό: «Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; – Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις»

instyle.gr
Ο Τάσος Ξιαρχό έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Ο χορευτής και χορογράφος απάντησε στις Άννα Φόνσου και Μαρία Ιωαννίδου. Οι δύο ηθοποιοί είπαν ότι είναι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; Εδώ έχουν άλλες οικογένειες παιδιά που απαγορεύεται να έχουν. Εγώ μεγάλωσα με μια μαμά, […] The post Τάσος Ξιαρχό: «Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; – Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις» appeared first on InStyle.
01:46 07/12/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Έπιασε ο Καραμανλής τον Φρέντυ από το γιακά και τον έβρισε, την άλλη μέρα μάς είχαν όλες οι εφημερίδες»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε και […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Έπιασε ο Καραμανλής τον Φρέντυ από το γιακά και τον έβρισε, την άλλη μέρα μάς είχαν όλες οι εφημερίδες» appeared first on Zappit.
12:00 03/12/2023

Μιχάλης Οικονόμου: Η απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς, γίναμε στρέιτ;»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου έκανε ο Μιχάλης Οικονόμου. To άρθρο Μιχάλης Οικονόμου: Η απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου: «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς, γίναμε στρέιτ;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 27/11/2023

Γιάννης Κατινάκης για Μαρία Ιωαννίδου: «Βγαλμένη από το 1823, δεν θα έπρεπε καν να δίνεται βήμα»

tlife.gr
Ο Γιάννης Κατινάκης έδωσε τη δική του απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τις To άρθρο Γιάννης Κατινάκης για Μαρία Ιωαννίδου: «Βγαλμένη από το 1823, δεν θα έπρεπε καν να δίνεται βήμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 22/11/2023

Παντελής Τουτουντζής: Σκληρή απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου μετά τις δηλώσεις της – «Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε»

tlife.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τις πρόσφατες To άρθρο Παντελής Τουτουντζής: Σκληρή απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου μετά τις δηλώσεις της – «Έλεος πια, μη μας δηλητηριάζετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 22/11/2023

Συνωστισμός στα παρασκήνια της τηλεοπτικής αρένας

okmag.gr
Παγκόσμια μέρα τηλεόρασης η σημερινή και ειδικά στη δική μας η αγάπη ξεχειλίζει: Πέντε λεπτά ζάπινγκ κάνεις και βλέπεις τον Αλεξάνδρου να απαντάει στον Βασάλο που είπε ότι εκείνος ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του υδραυλικό στην εκπομπή της Ζαρίφη, τη Μαρία Ιωαννίδου σε ομοφοβικό παραλήρημα παρόμοιο με εκείνο του Μητροπολίτη Πειραιά (η […] The post Συνωστισμός στα παρασκήνια της τηλεοπτικής αρένας appeared first on OK! Magazine.
19:58 21/11/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για την […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο» appeared first on Zappit.
13:00 21/11/2023

Η Μαρία Ιωαννίδου για τη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy: «Κάποια στιγμή έκλαψα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στη γυμνή φωτογράφιση […] The post Η Μαρία Ιωαννίδου για τη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy: «Κάποια στιγμή έκλαψα» appeared first on Zappit.
12:00 08/11/2023

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την ηλικία της (video)

paraskhnio.gr
Η παράσταση «Dalida – La Diva» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Παλλάς» με λαμπερούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ήταν εκεί και συνάντησε τη Μαρία Ιωαννίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και την καινούργια σειρά στην οποία θα συμμετέχει. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την ηλικία της (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 25/10/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν υπάρχει σεβασμός, το λέω και για τον κύριο Κοκλώνη»

govastileto.gr
Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αυτοβιογραφία της, τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και για το θέμα της ηλικίας της. «Εμπνέομαι από το ταλέντο μου για τις εμφανίσεις μου, είμαι πολύ σεμνή. Η αυτοβιογραφία μου θα γίνει σίριαλ και θα υποδύομαι τη μητέρα μου, που […]
09:00 25/10/2023

Μαρία Ιωαννίδου: "Μου έφαγε όλη την περιουσία, δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά"

thebest.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.
09:00 17/10/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου έφαγαν όλη την περιουσία μου»

govastileto.gr
Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» μιλώντας για τη ζωή της δίπλα στον Φρέντυ Γερμανό αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατό του. Μιλώντας για μια απάτη εις βάρος της, η Μαρία Ιωαννίδου παραδέχτηκε πως έχασε αρκετά χρήματα, ενώ αναγκάστηκε να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της. «Μου έφαγαν […]
14:00 15/10/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκλονισμένη η Μαρία Ιωαννίδου στο TLIFE για τον θάνατό της – «Πολύ λυπάμαι που βασανίστηκε»

tlife.gr
Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, ύστερα από πέντε ημέρες νοσηλείας To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκλονισμένη η Μαρία Ιωαννίδου στο TLIFE για τον θάνατό της – «Πολύ λυπάμαι που βασανίστηκε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 06/10/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Βασάλο θα του την πέσω»

zappit.gr
Ανάκριση στην Μαρία Ιωαννίδου έκανε στο Breakfast@Star η Φωτεινή Ψυχίδου και η ηθοποιός μίλησε… χωρίς φόβο και πάθος. Η Μαρία […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι τεκνατζού, όταν δω τον Βασάλο θα του την πέσω» appeared first on Zappit.
12:00 28/09/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Με στεναχωρεί που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί»

okmag.gr
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», στην οποία μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό, την Ναταλία Γερμανού, για την ηλικία της, αλλά και για την σχέση της με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό «Με αγάπησαν πολύ οι άνδρες. Απ’ όπου […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Με στεναχωρεί που η Ναταλία δεν παντρεύεται και δεν κάνει παιδί» appeared first on OK! Magazine.
11:58 12/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load