Νίκος Καρανίκας: Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη – Έχω μπει φυλακή ως αντιρρησίας συνείδησης

09:06 - 04/06/2021

Αποκαλυπτικός για τον βίο και την πολιτεία του, τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, τους «πειραματισμούς» του με την κοκαΐνη και την ηρωίνη, την ξαφνική γνωριμία του με τον Άδωνη Γεωργιάδη ήταν ο Νίκος Καρανίκας, μιλώντας στον ALPHA και στην εκπομπή Tik Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος διετέλεσε από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Καρανίκας: «Έχω δοκιμάσει πολλά από τα σκληρά ναρκωτικά - Έκανα κοκαΐνη και ηρωϊνη»

Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, που έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα Μέσα...

Διαβάστε το στο Zougla

Καρανίκας: Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη με… επιστημονικό τρόπο

Τη μία αποκάλυψη πίσω από την άλλη έκανε ο Νίκος Καρανίκας, που κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ στην τηλεόραση του Alpha. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ζωή του, τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, τους «πειραματισμούς» του με την κοκαΐνη και την ηρωίνη και την… ξαφνική γνωριμία με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Νίκος Καρανίκας: Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη – Έχω μπει φυλακή ως αντιρρησίας συνείδησης

Χωρίς διάθεση να κρύψει το παραμικρό για τον εαυτό του εμφανίστηκε  ο επί μία τριετία σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού  του Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή του ALPHA, Τικ Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ Αποκαλυπτικός για τον βίο και την πολιτεία του, τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, τους «πειραματισμούς» του με την κοκαΐνη και την ηρωίνη, την ξαφνική […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νίκος Καρανίκας: Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη - Έχω μπει φυλακή ως αντιρρησίας συνείδησης

Αποκαλυπτικός για τον βίο και την πολιτεία του, τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, τους «πειραματισμούς» του με την κοκαΐνη και την ηρωίνη, την ξαφνική γνωριμία του με τον Άδωνη Γεωργιάδη ήταν ο Νίκος Καρανίκας, μιλώντας στον ALPHA και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Νίκος Καρανίκας: Έχω μπει φυλακή ως αντιρρησίας συνείδησης (video)

Χωρίς διάθεση να κρύψει το παραμικρό για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο επί μία τριετία σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, στην εκπομπή του ALPHA, Τικ Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Καρανίκας: «Έχω κάνει ηρωίνη και κοκαΐνη»!

Χωρίς διάθεση να κρύψει το παραμικρό για τον εαυτό του εμφανίστηκε ο επί μία τριετία σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στην εκπομπή του ALPHA, Τικ Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ. Αποκαλυπτικός για τον βίο και την πολιτεία του, τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, τους «πειραματισμούς» του με την κοκαΐνη και […] The post Νίκος Καρανίκας: «Έχω κάνει ηρωίνη και κοκαΐνη»! appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους