Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου»
12:57 - 04/06/2021
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή και φυσικά συζήτησαν για την Φάρμα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ωστόσο, […]
The post Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ιατρόπουλος «την είπε» στη Σκορδά: Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία (Βίντεο)
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει στη Φαίη Σκορδά κάτι για το οποίο τον παρεξήγησε.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Μιχάλης Ιατρόπουλος την… είπε στη Φαίη Σκορδά: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία»
Στο πλατό του «Πρωινού», καλεσμένος της Φαίης Σκορδάς και του Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης της «Φάρμας» μίλησε για τη ζωή του, την συμμετοχή του στη «Φάρμα» ενώ την «είπε» και στη Φαίη Σκορδά για ένα σχόλιο που είχε κάνει εκείνη. «Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Έκαψε» την Σκορδά ο Ιατρόπουλος: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου» [βίντεο]
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή (4/6/2021) και φυσικά συζήτησαν για την Φάρμα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ωστόσο, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Φαίη Σκορδά για ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο. «Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...
The post «Έκαψε» την Σκορδά ο Ιατρόπουλος: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟ Ιατρόπουλος την είπε στην Σκορδά! “Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία”
“Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά”, είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη Φαίη Σκορδά. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή και φυσικά συζήτησαν για την Φάρμα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ωστόσο, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Φαίη Σκορδά για ένα συγκεκριμένο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜιχάλης Ιατρόπουλος: Φαίη μου, δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, αλλά αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία
Δημοσιεύθηκε: 4 Ιουνίου 2021 18:15 Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεκαθάρισε στο Πρωϊνό πως με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν συνεννοημένος από πριν για το πολυσυζητημένο μπάνιο της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μιχάλης Ιατρόπουλος: Φαίη μου, δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, αλλά αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία
Διαβάστε το στο spoilersΟ Ιατρόπουλος πετσόκοψε την Σκορδά – «Όταν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε Φαίη μου»
Ότι έχει στο μυαλό του θα το πει.
Διαβάστε το στο to10.gr