Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Είχα δύο αποβολές πριν την πρώτη μου κόρη, ήταν πολύ δύσκολο”
15:28 - 06/06/2021
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Βάσια Γρηγοράτου για
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Είχα δύο αποβολές πριν την πρώτη μου κόρη, ήταν πολύ δύσκολο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα δύο αποβολές, ήταν πολύ δύσκολο»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δύσκολες στιγμές που είχε με τις αποβολές και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία κατάθεση ψυχής. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Βάσια Γρηγοράτου για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δύσκολες στιγμές που είχε ... Περισσότερα
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα δύο αποβολές, ήταν πολύ δύσκολο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι δύο αποβολές και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού
Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την οικογένειά της.
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα δύο αποβολές πριν την πρώτη μου κόρη, ήταν πολύ δύσκολο»
Για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα 2 αποβολές Ήταν πολύ δύσκολο (Video)
Για τις δύο αποβολές, το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού και για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα δύο αποβολές, ήταν πολύ δύσκολο» (βίντεο)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία κατάθεση ψυχής. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Βάσια Γρηγοράτου για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δύσκολες στιγμές που είχε με τις αποβολές και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού. Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε: «Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα δύο αποβολές πριν την πρώτη μου κόρη
Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, τις δύσκολες στιγμές που είχε με τις αποβολές και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα δύο αποβολές πριν την πρώτη μου κόρη
Διαβάστε το στο spoilers