«The Bachelor»: Στα «μαχαίρια» Π.Βασιλάκος & Ν.Τσομπανίδου - Οι αναρτήσεις «καρφιά» (φώτο)

15:28 - 06/06/2021

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, πριν από λίγες ημέρες, έκανε στο προφίλ του στο Instagram μία ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα, κάνοντας ξεκάθαρο πως αναφέρεται στην Νικολέτα Τσομπανίδου. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Bachelor 1, όπου η Νικολέτα διεκδικούσε και αυτή την καρδιά του μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες. Τελικά, κατάφερε να βγει η νικήτρια του ριάλιτι, όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για το ζευγάρι και στην «έξω» ζωή. Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα, με τη Νικολέτα Τσομπανίδου να ανακοινώνει την είδηση. Ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει το λόγο του χωρισμού τους. Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε υποστηρίξει πως παρά το γεγονός ότ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Bachelor: Στα «μαχαίρια» Βασιλάκος και Τσομπανίδου

Τα καρφιά στο Instagram και οι αναρτήσεις που έχουν πάρει «φωτιά».

Διαβάστε το στο

The Bachelor: Στα "μαχαίρια" Βασιλάκος και Τσομπανίδου - Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου!

Τα καρφιά στο Instagram και οι αναρτήσεις που έχουν πάρει "φωτιά" μεταξύ του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέτας Τσομπανίδου από το "The Bachelor".

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις