Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω»

10:20 - 07/06/2021

Μετά από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε για το αν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή […] The post Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μιχαλάκη: Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω!

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω!». Αυτό ήταν το σχόλιο της Δανάης Μιχαλάκη σε ερώτηση αν παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στην Σύρο όπως έγινε γνωστό. Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» τόνισε στην συνέχεια, στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω», vid

“Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι”, λέει χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη. Το άρθρο Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δανάη Μιχαλάκη: Άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο – Δεν πρόλαβα

Η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» διαψεύδει ότι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της, Γιώργο Παπαγεωργίου, το σαββατοκύριακο στη ΣύροΜε fake news ξεκίνησε το σημερινό «Ευτυχείτε». Μετά από τον πάταγο που προκλήθηκε από το ρεπορτάζ του «Πρωινού» την περασμένη Πέμπτη, ότι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονταν την Παρασκευή στη Σύρο, από όπου έλκει εκείνη την καταγωγή της, το «Ευτυχείτε» πέτυχε την παρουσιάστρια έξω από το θέατρο Μικρό Γκλόρια για να διευκρινίσει αν έγινε γάμος ή όχι. «Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο. Δεν πρόλαβα. Δεν μου το είπανε νωρίς να πάω» είπε η πρωταγωνίστρια στην δημοσιογράφο της εκπομπής που την περίμενε έξω από την είσοδο του θέατρου όπου κ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά… δεν πρόλαβα να πάω»

Σήμερα γάμος... δεν γίνεται! Πανικός δημιουργήθηκε στις πρωινές εκπομπές, με τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη. Τί απάντησε η ίδια; (βίντεο) The post Δανάη Μιχαλάκη: «Άκουσα ότι παντρεύομαι, αλλά… δεν πρόλαβα να πάω» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο