#Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τον ερχομό της κόρης του: «Εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένος για την αϋπνία»

tlife.gr
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Ζήση Ρούμπου στο youtube. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε To άρθρο Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τον ερχομό της κόρης του: «Εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένος για την αϋπνία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/04/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ένιωσα πως μου ήταν δύσκολο να παραμείνω σε έναν δικό μου πυρήνα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα με αφορμή τόσο […] The post Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ένιωσα πως μου ήταν δύσκολο να παραμείνω σε έναν δικό μου πυρήνα» appeared first on Zappit.
00:00 30/03/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου για την κόρη του: «Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση, δε ξέρω καν αν θα κάνουμε»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα όσα γράφονται για τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο που έχει κάνει για έναν έρωτα. «Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι για μένα όλα πολύ φρέσκα. Νομίζω ότι σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ […]
21:00 28/03/2024

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και μας έδειξαν πόσο μεγάλωσε η κόρη τους

queen.gr
Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου έκαναν μια mini απόδραση με την κόρη τους. Τα νέα οικογενειακά στιγμιότυπα από το ταξίδι του ζευγαριού στην συμπρωτεύουσα.Περισσότερα...
19:09 19/03/2024

Δανάη Μιχαλάκη: «Η καρδιά μου λιώνει» – Φωτογραφίζει τον Γιώργο Παπαγεωργίου με την κόρη της

tlife.gr
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου απόλαυσαν στο έπακρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πάντα To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη: «Η καρδιά μου λιώνει» – Φωτογραφίζει τον Γιώργο Παπαγεωργίου με την κόρη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 19/03/2024

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βάφτιση έκπληξη για την κόρη τους! Επτασφράγιστο μυστικό το όνομά της

tlife.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής απολαμβάνουν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βάφτιση έκπληξη για την κόρη τους! Επτασφράγιστο μυστικό το όνομά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 11/03/2024

Δανάη Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη για την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρώτη τους συνάντηση

Παραπολιτικά
Στο preview απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τη μητρότητα και τον σύζυγο της
20:00 01/03/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλακη: «Ήμουν παρών στον τοκετό…»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη μητέρα του, τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, τον ερχομό της κόρης του και το ρόλο του ως πατέρας. «Από τότε που άφησα το μουστάκι, μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι τιμή μου, ήταν το ίνδαλμά […]
18:00 07/02/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Αυτό που είδα να συμβαίνει στον τοκετό με έκανε να πω ότι υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση»

tlife.gr
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Mega To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Αυτό που είδα να συμβαίνει στον τοκετό με έκανε να πω ότι υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 07/02/2024

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου: Φρέσκοι στον γάμο, νέοι γονείς, λάμπουν από την αδημονία του ξεκινήματος

ProtoThema.gr
«Κατάλαβα ότι ήθελα να είμαστε μαζί όταν μας σκέφτηκα μαζί γερόντια, δύο παππουδάκια σε ένα παγκάκι να κάθονται να κοιτάνε τη θάλασσα»
15:00 22/01/2024

Δανάη Μιχαλάκη για Γιώργο Παπαγεωργίου: «Μας σκέφτηκα μαζί γερόντια – Κάθε μέρα ο γάμος είναι μία προσπάθεια»

tlife.gr
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσαν από κοινού μία συνέντευξη στο τελευταίο τεύχος του «Μarie To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη για Γιώργο Παπαγεωργίου: «Μας σκέφτηκα μαζί γερόντια – Κάθε μέρα ο γάμος είναι μία προσπάθεια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 22/01/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μετά τη γέννηση της κόρης μας με τη Δανάη Μιχαλάκη, η ζωή μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο»

tlife.gr
Με αφορμή τη «μετακόμιση» του «Έρωτα φυγά» στον ΑΝΤ1, όπου πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε το To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μετά τη γέννηση της κόρης μας με τη Δανάη Μιχαλάκη, η ζωή μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 21/01/2024

Ρίψη κροτίδας και οριστική αναβολή στο ματς Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ

aek1924.gr
Το παιχνίδι μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ διεκόπη οριστικά μετά από ρίψης κροτίδας κοντά στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο αγώνας ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ διεκόπη στο 51ο λεπτό. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έπεσε κάτω και τραυματίστηκε μετά από ρίψη κροτίδας από τις […] The post Ρίψη κροτίδας και οριστική αναβολή στο ματς Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ appeared first on AEK1924.gr.
23:37 16/01/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου: η καριέρα, η μητέρα του και ο ρόλος της πατρότητας

Newsit
«Φυσικά και σκέφτηκα τη σύγκριση με τη μητέρα μου», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που πριν από μερικούς μήνες έγινε μπαμπάς και απολαμβάνει τον νέο του ρόλο. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για όλες τις αλλαγές τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές που συμβαίνουν στη ζωή του, το τελευταίο διάστημα, στην εκπομπή Breakfast@Star. «Έχω γίνει εξπέρ στην ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: η καριέρα, η μητέρα του και ο ρόλος της πατρότητας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 15/01/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω»

tlife.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», τη μετακόμιση του «Έρωτα φυγά» από το To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 15/01/2024

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του – «Ήμουν πολύ έτοιμος, είμαστε πολύ δεμένοι με τη Δανάη»

tlife.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό “MyTv” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του – «Ήμουν πολύ έτοιμος, είμαστε πολύ δεμένοι με τη Δανάη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 04/01/2024

Η Δανάη Μιχαλάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της

Newsit
Τα πρώτα τους Χριστούγεννα αγκαλιά με την κόρη τους ετοιμάζονται να γιορτάσουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί στις 21 Νοεμβρίου και έκτοτε η ευτυχία τους έχει πολλαπλασιαστεί. Σχεδόν έναν μήνα μετά τη γέννηση της μικρής, η Δανάη Μιχαλάκη ανέβασε την πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη. ... Περισσότερα To άρθρο Η Δανάη Μιχαλάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 23/12/2023

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία με τη Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο – “Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση”

instyle.gr
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχελάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες μέρες, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που έχει αλλάξει τη ζωή τους. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξέπληξε τους followers του με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Τον βλέπουμε να […] The post Γιώργος Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία με τη Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το μαιευτήριο – “Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση” appeared first on InStyle.
17:46 29/11/2023

Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη γέννηση της κόρης του

NewsBomb
Συγκινημένος, πολύ χαρούμενος αλλά και κουρασμένος αρκετά εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στις πρώτες δηλώσεις του μετά την άφιξη της κόρης…Περισσότερα...
14:00 26/11/2023

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η συγκίνηση on air για τη γέννηση της εγγονής της

govastileto.gr
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η σύζυγός του Δανάη Μιχαλάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη Τρίτη 21/11 και χθες βράδυ μάλιστα η ηθοποιός πήρε εξιτήριο μαζί με τη νεογέννητη κόρη της. Η μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, μόλις τρεις μέρες μετά τη γέννηση της εγγονής […]
18:00 24/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load