Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν αφήνει περιθώρια: «Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»

10:46 - 07/06/2021

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βαδίζουν προς τον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων θα βρεθούν και στο Big Brother. […] The post Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν αφήνει περιθώρια: «Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother: Ο Γιώργος Τσαλίκης λέει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και ο ΣΚΑΪ δεν έχει... ιδέα;

Αποκαλύψεις είχε να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής -To κανάλι πάντως έδειξε να αιφνιδιάζεται από τα λεγόμενα του τραγουδιστή

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης: Θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ (Βίντεο)

Ετοιμάζεται για το νέο κύκλο του ριάλιτι ο γνωστός τραγουδιστής

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής...

Διαβάστε το στο Zougla

O Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother

Γυρνώντας στην Ελλάδα από συναυλίες, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τη Βασιλική Μπασιούρη που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου γνωστού ριάλιτι

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother

Πολλά ονόματα ακουγόντοσαν το τελευταίο διάστημα για τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του επόμενου κύκλου του Big Brother. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι, ήρθε ο ίδιος ο παρουσιαστής να το κάνει. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Τσαλικής, ο οποίος αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother. «Δεν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother

Γυρνώντας στην Ελλάδα από συναυλίες, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τη Βασιλική Μπασιούρη που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι... The post Γιώργος Τσαλίκης: Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Τσαλίκης: "Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother" (video)

"Eίναι ένα ισχυρό συμβόλαιο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο