Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν αφήνει περιθώρια: «Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»
10:46 - 07/06/2021
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα βαδίζουν προς τον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων θα βρεθούν και στο Big Brother. […]
The post Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν αφήνει περιθώρια: «Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Big Brother: Ο Γιώργος Τσαλίκης λέει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και ο ΣΚΑΪ δεν έχει... ιδέα;
Αποκαλύψεις είχε να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής -To κανάλι πάντως έδειξε να αιφνιδιάζεται από τα λεγόμενα του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο Γιώργος Τσαλίκης: Θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ (Βίντεο)
Ετοιμάζεται για το νέο κύκλο του ριάλιτι ο γνωστός τραγουδιστής
Διαβάστε το στο Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής...
Διαβάστε το στο ZouglaO Γιώργος Τσαλίκης θα είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother
Γυρνώντας στην Ελλάδα από συναυλίες, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τη Βασιλική Μπασιούρη που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου γνωστού ριάλιτι
Διαβάστε το στο tanea.grΓιώργος Τσαλίκης: Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother
Πολλά ονόματα ακουγόντοσαν το τελευταίο διάστημα για τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του επόμενου κύκλου του Big Brother. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι, ήρθε ο ίδιος ο παρουσιαστής να το κάνει. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother»
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Τσαλικής, ο οποίος αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother.
«Δεν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Τσαλίκης: Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother
Γυρνώντας στην Ελλάδα από συναυλίες, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τη Βασιλική Μπασιούρη που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι...
The post Γιώργος Τσαλίκης: Υπέγραψα ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr