Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother 2 – Τα πρώτα λόγια του
11:18 - 07/06/2021
Ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία, όπου είχε ταξιδέψει για συναυλίες, και στο
To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother 2 – Τα πρώτα λόγια του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαλίκης: Ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother 2 – «Δεν με φοβίζει κάτι, ο Χάρης έκανε τη δουλειά του» (vid)
Yπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία, όπου είχε ταξιδέψει για συναυλίες, και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για δηλώσεις. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο τραγουδιστής ήταν και εκείνες που αφορούσαν στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Για τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλλαγή… πορείας για τον Γιώργο Τσαλίκη: «Θα είμαι ο παρουσιαστής του Big Brother 2, υπέγραψα ισχυρό συμβόλαιο»
Την αποκάλυψη ότι θα είναι ο παρουσιαστής του «Big Brother 2» έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, μιλώντας σε κάμερες, όταν εκείνος εθεάθη στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αυστραλία. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε. Θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Τσαλίκης: Θα είμαι ο παρουσιαστής του Big Brother 2, υπέγραψα ισχυρό συμβόλαιο
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 07.06.2021 15:27 Newsroom Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Γιώργο Τσαλίκη για τις δηλώσεις του με τις οποίες αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Big Brother 2»...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Τσαλίκης: Θα είμαι ο παρουσιαστής του Big Brother 2, υπέγραψα ισχυρό συμβόλαιο
Διαβάστε το στο spoilersBig Brother: Ο Γιώργος Τσαλίκης λέει πως θα είναι ο παρουσιαστής και ο ΣΚΑΪ δεν έχει…ιδέα
Τελικά ο τραγουδιστής θα παρουσιάσει το ριάλιτι ή όχι;
Διαβάστε το στο to10.gr