Πανικός στο αεροδρόμιο από την άφιξη του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

18:56 - 07/06/2021

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγη ώρα ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανικός στο αεροδρόμιο από την άφιξη του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγη ώρα ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μετά την αποχώρησή του από το Survivor...

Διαβάστε το στο Zougla

Νίκος Μουτσινάς: Επικά σχόλια για την… παράνοια στην επιστροφή του Τριαντάφυλλου στη Ελλάδα

Με την πανηγυρική επιστροφή του Τριαντάφυλλου ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς που την αντιπαρέβαλε με τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Διαβάστε το στο

Έπεσαν τα… τσιμέντα στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Τριαντάφυλλου από το Survivor

Δείτε εικόνες και βίντεο από το πλήθος κόσμου που περίμενε τον τραγουδιστή

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιανός; Πώς σχολίασε την υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα μας;

Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες το μεσημέρι ο Τριαντάφυλλος και στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμενε μια θερμή υποδοχή από τους φανς του, τους οποίους... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Λιανός; Πώς σχολίασε την υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα μας;

Διαβάστε το στο spoilers

Νίκος Μουτσινάς: Επικά σχόλια για την… παράνοια στην επιστροφή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

Με την πανηγυρική επιστροφή του Τριαντάφυλλου ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς που την αντιπαρέβαλε με τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Διαβάστε το στο to10.gr

Πανζουρλισμός στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

Πανζουρλισμός στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν από λίγη ώρα ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης κατέφθασε πριν από λίγα λεπτά στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμενε μία θερμή υποδοχή από τους fans του. Φυσικά ο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»