Αγία Μαρίνα: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 26χρονης Ελληνίδας που έπεσε θύμα κακοποίησης από Πακιστανούς
21:46 - 07/06/2021
Συγκλονίζει η μαρτυρία της 26χρονης Ελληνίδας η οποία να υπενθυμιστεί πως δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από έξι άτομα, τα οποία της έσκισαν την μπλούζα ενώ ταυτόχρονα μετέδιδαν ζωντανά το περιστατικό στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους.
«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τελοσπάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Aγία Μαρίνα: Κόβει το αίμα η μαρτυρία της 26χρονης που ξεγύμνωσαν στην πλαζ
«Είχα παγώσει» - Συγκλονιστική μαρτυρία της 26χρονης για την σεξουαλική παρενόχληση
Διαβάστε το στο Aγία Μαρίνα: Κόβει το αίμα η μαρτυρία της 26χρονης που ξεγύμνωσαν στην πλαζ
«Είχα παγώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία της 26χρονης για την σεξουαλική παρενόχληση
Διαβάστε το στο tanea.grΚορωπί: «Είχα παγώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία της 26χρονης που δέχτηκε επίθεση απο Πακιστανούς
Σε εφιάλτη μετατράπηκε το μπάνιο σε μια απο τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής για μια 26χρονη γυναίκα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombAγία Μαρίνα: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 26χρονης που ξεγύμνωσαν στην πλαζ
«Είχα παγώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία της 26χρονης για την σεξουαλική παρενόχληση
Διαβάστε το στο tovima