Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η κατάθεση του πιλότου - "Αγκάλιασα τη νεκρή γυναίκα μου και την κόρη μου κλαίγοντας" [Βίντεο]

20:28 - 08/06/2021

Η κατάθεση του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Η λεπτομερής περιγραφή του δράστη, η γλώσσα που μιλούσαν και η στιγμή που κατάλαβε ότι η 20χρονη ήταν νεκρή

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της Καρολάιν – «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει και την κόρη μου να κλαίει»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 33χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν για το πώς έγινε η επίθεση των διαρρηκτών στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά αλλά και για την στιγμή που ανακαλύπτει ότι η 20χρονη γυναίκα είναι νεκρή. Ο 33χρονος περιγράφει αναλυτικά στην κατάθεσή του, την οποία παρουσίασε ο Alpha, την εισβολή των ληστών, το πώς επιτέθηκαν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γλυκά Νερά: Σοκ από την κατάθεση του πιλότου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Όσα έγιναν νύχτα της 11ης Μαΐου μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, τον σημάδεψαν για πάντα.  To άρθρο Γλυκά Νερά: Σοκ από την κατάθεση του πιλότου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γλυκά Νερά – Σύζυγος Καρολάιν: “Αγκάλιασα τη νεκρή γυναίκα μου και την κόρη μου κλαίγοντας”

Συγκλονίζει η μαρτυρία του 33χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν για το πώς έγινε η επίθεση των διαρρηκτών στο σπίτι τους... The post Γλυκά Νερά – Σύζυγος Καρολάιν: “Αγκάλιασα τη νεκρή γυναίκα μου και την κόρη μου κλαίγοντας” appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις