Survivor 2021: Ξέσπασε η Καρολίνα - «Σιγά ρε Σάκη, ποιος είσαι, ο Μάικλ Τζόρνταν;»
23:34 - 08/06/2021
Πήρε ανάποδες η Καρολίνα και τα έχωσε χοντρά στον Σάκη. Βρήκαν τα μαχαίρια στο Survivor 2021. Ξέσπασε κατά του Σάκη η Καρολίνα, αρχικά μιλώντας στους συμπαίκτες της και μετέπειτα στην κάμερα του Survivor 2021. «Η δική μου αλλοφροσύνη τις τελευταίες 15 ημέρες 'Καρόλα δεν είσαι καλά', επιδρώ αρνητικά στην ψυχολογία του Ηλία -κλαίω, γελάω πραγματικά με αυτό- ενώ προσπαθεί να επισκιάσει το γεγονός του Survivor: με τον Τριαντάφυλλο και με τις νοθείες και με τα πουλημένα παιχνίδια. Που πουλημένα ήταν επειδή η συμπεριφορά του Ντάφι ήταν τέτοια κι εσύ, ναι Σάκη μου, ήσουν αρχηγός του. Δεν τον μάζευες. Γιατί ήθελες να βγες εσύ μπροστά, να κάνεις εσύ όλα τα άλλα. Κι έρχεσαι να μου πεις «η ψυχολογία της Κ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Καρολίνα το είπε ξανά: «Μα καλά, ποιός είσαι… ο Μάικολ Τζόρνταν;»
Η Καρολίνα μάς έκανε τη χάρη και το είπε ξανά... Για τον Σάκη πήγαινε, αλλά δεν έχει σημασία... Το είπε ξανά!
Διαβάστε το στο Survivor: Άγρια επίθεση στον Σάκη – Ποιος είσαι ρε; Ο Μάικλ Τζόρνταν;
«Προσπαθεί να μας βάλει να φαγωθούμε μεταξύ μας» 8 Ιουνίου 2021 22:48 Σε ένα ξέσπασμα άνευ ορίων προχώρησε η παρέα των Amigos στο Survivor και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor: Άγρια επίθεση στον Σάκη – Ποιος είσαι ρε; Ο Μάικλ Τζόρνταν;
Διαβάστε το στο spoilers