#Μάικλ Τζόρνταν

ΛεΜπρόν: «Αυτοί οι δύο παίκτες άλλαξαν το ΝΒΑ μετά τον Τζόρνταν» (vid)

in.gr
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για δύο θρύλους του μπάσκετ που έβαλαν το λιθαράκι τους και επηρέασαν ριζικά το ΝΒΑ μετά τον Μάικλ Τζόρνταν.
18:00 20/03/2024

Μνήμες Γηπέδων 1983: Όταν ο Γκάλης συνάντησε τον Τζόρνταν (video)

pressaris.gr
  Το 1983 πραγματοποιήθηκε, στο Αλεξάνδρειο, ένα παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής Ελλάδας και του κολεγίου North Carolina. Μία αναμέτρηση που απέκτησε τεράστια σημασία μέσα στα χρόνια, καθώς το πιο προικισμένο κολεγιόπαιδο ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν. Έτσι, ο Έλληνας Θεός, ο Γκάλης, βρέθηκε απέναντι στον παγκόσμιο Θεό του μπάσκετ. Κι ας μην υποψιάζονταν τότε οι θεατές […] The post Μνήμες Γηπέδων 1983: Όταν ο Γκάλης συνάντησε τον Τζόρνταν (video) appeared first on pressaris.gr.
19:09 17/03/2024

Μάικλ Τζόρνταν: Ο χειρότερος όλων των εποχών που έχει λάβει μέρος σε All-Star διαγωνισμό τριπόντων (video)

pressaris.gr
Το 1990 ο Μάικλ Τζόρνταν είχε την φαεινή ιδέα να διαγωνιστεί στα τρίποντα του All-Star Weekend και τότε γράφτηκε η μόνη… μαύρη σελίδα του βιογραφικού του. Διότι, ο κορυφαίος (της πλειοψηφίας) όλων των εποχών είχε 5/30 σουτ και το χειρότερο ποσοστό ευστοχίας όλων των εποχών. O GOAT του ΝΒΑ, ο Μάικλ Τζόρνταν, μπορεί να μην […] The post Μάικλ Τζόρνταν: Ο χειρότερος όλων των εποχών που έχει λάβει μέρος σε All-Star διαγωνισμό τριπόντων (video) appeared first on pressaris.gr.
19:09 18/02/2024

Michael Jordan: Ο απόλυτος μύθος του παγκόσμιου μπάσκετ γίνεται 61

thecaller.gr
Ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής Μάικλ Τζόρνταν θεωρείται ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης που ανέδειξε το άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα και για την πλειονότητα των ειδικών ο κορυφαίος.Ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής Μάικλ Τζόρνταν θεωρείται ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης που ανέδειξε το άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα και για την πλειονότητα των ειδικών ο κορυφαίος.Στις δύο περιόδους που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων (1991-1993 και 1996-1998), τα μοναδικά της ιστορίας της. Με την Ολυμπιακή […]
00:00 17/02/2024

Παγκόσμιο ρεκόρ δημοπρασίας για τα παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν – Πουλήθηκαν για 8 εκατ. δολάρια

monopoli.gr
Έξι ζευγάρια, ένα για κάθε πρωτάθλημα ΝΒΑ που κατέκτησε, 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 και 1998.
13:53 05/02/2024

«Ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε»: 4 χρόνια από τη στιγμή που πάγωσε ο πλανήτης

thecaller.gr
Ο Κόμπι Μπράιαντ (Kobe Bryant) ήταν αμερικανός καλαθοσφαιριστής, από τους κορυφαίους του αθλήματος με την πορτοκαλί μπάλα.Ο Κόμπι Μπράιαντ (Kobe Bryant) ήταν αμερικανός καλαθοσφαιριστής, από τους κορυφαίους του αθλήματος με την πορτοκαλί μπάλα.Με ύψος 1,98 μ. αγωνιζόταν στη θέση του σούτινγκ γκαρντ («δυάρι») και είχε ως ίνδαλμά του τον Μάικλ Τζόρνταν. Υπήρξε ένας από τους ελάχιστους σύγχρονους σταρ του αθλητισμού που συνέδεσε το όνομά του με μία και μόνο ομάδα. Ο […]
00:00 26/01/2024

Νιώστε GOAT με τη BMW 850i του Μάικλ Τζόρνταν

autogreeknews.gr
Συστάσεις για το ποιόν του Μάικλ Τζόρνταν δεν χρειάζονται. Κατά (πάρα) πολλούς, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Κατά άλλους, το ίδιο το μπάσκετ. Ο άνθρωπος που έκανε όλο τον πλανήτη να αγαπήσει την «πορτοκαλί θεά», ανεβάζοντας πολλαπλά επίπεδα το άθλημα και μετατρέποντας το ΝΒΑ σε μια από τις πιο προσοδοφόρες βιομηχανίες. Κέρδη που, φυσικά, […] The post Νιώστε GOAT με τη BMW 850i του Μάικλ Τζόρνταν appeared first on AutoGreekNews.
12:53 04/01/2024

Έντουαρντς: «Ο Τζόρνταν δεν θα μπορούσε να με μαρκάρει» (vid)

Gazzetta
Ο Άντονι Έντουαρντς κόμπασε πως ο Μάικλ Τζόρνταν, στα... ντουζένια του, δεν θα μπορούσε να τον μαρκάρει!
12:00 15/12/2023

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν… προσγειώθηκε στο “Nick Galis Hall” με αντίπαλο τον Γκάλη! (video)

pressaris.gr
Τζόρνταν εναντίον Γκάλη πριν 40 χρόνια στη Θεσσαλονίκη! Ένα ξεχωριστό επετειακό βίντεο, όταν ο Μάικλ Τζόρνταν… προσγειώθηκε στο “Nick Galis Hall” με αντίπαλο τον Γκάλη!  Το ιστορικό ντοκουμέντο από την εκπομπή της ΕΡΤ3 “The Game”: The post Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν… προσγειώθηκε στο “Nick Galis Hall” με αντίπαλο τον Γκάλη! (video) appeared first on pressaris.gr.
00:09 22/10/2023

Αυτός είναι ο GOAT εκτός του τένις για τον Στέφανο Τσιτσιπά

filathlos.gr
Αυτός είναι ο GOAT εκτός του τένις για τον Στέφανο Τσιτσιπά 15/10/2023 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του Shanghai Masters για τον ποιον θεωρεί τον καλύτερο αθλητών όλων των εποχών, εκτός τένις. Ο Έλληνας τενίστας μόλις άκουσε την ερώτηση έσπευσε να απαντήσει δίχως δισταγμό με το όνομα του θρύλου των Μπουλς, Μάικλ Τζόρνταν.  
15:46 15/10/2023

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών είναι ο Τζόρνταν» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Στέφανος Τσιτσιπάς: Την αυτού μεγαλειότητα τον Μάικλ Τζόρνταν – «Air», επέλεξε ο «Στεφ» και δεν το σκέφτηκε και πολύ Η social media team του τουρνουά τένις Shanghai Masters ρώτησε ορισμένους από τους τενίστες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, ανάμεσά τους και τον Στέφανο Τσιτσιπά, ποιον θεωρούν πως είναι ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών εκτός […] Το άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών είναι ο Τζόρνταν» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 15/10/2023

Μάικλ Τζόρνταν: Με τη θαλαμηγό του στη Μεσόγειο - Έχει γήπεδο μπάσκετ και κοστίζει 80 εκατ. ευρώ

gossip-tv.gr
Με την υπερπολυτελή του θαλαμηγό «οργώνει» τη Μεσόγειο ο θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν. Περισσότερα...
14:37 27/08/2023

Ανέκδοτο: Ο Εξυπνότερος άνθρωτος του κόσμου και ο Γύφτος …!Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Ήταν μια φορά, μέσα στο ίδιο αεροπλάνο, ένας πιλότος, Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μπίλ Γκέιτς, Ο Δαλάι Λάμα και ένας γύφτος. Σε μια στιγμή, αρπάζει φωτιά το αεροπλάνο και υπήρχαν μόνο 4 αλεξίπτωτα. Παίρνει το ένα ο πιλότος και λέει: – “Εγώ παίρνω το ένα και φεύγω, για τα υπόλοιπα, αποφασίστε μεταξύ σας.” Μετά από […] The post Ανέκδοτο: Ο Εξυπνότερος άνθρωτος του κόσμου και ο Γύφτος …!Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
23:58 22/08/2023

Είδαν τον Μάικλ Τζόρνταν και έκαναν ήχους κατσίκας στην Ιταλία

Newsit
Ο Μάικλ Τζόρνταν συνεχίζει τις διακοπές του στην Ευρώπη και βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και δεν πέρασε απαρατήρητος από τον κόσμο, περπατώντας στο δρόμο. Ιταλοί φίλοι του μπάσκετ, αναγνώρισαν τον Τζόρνταν να περπατάει δίπλα τους και είχαν απίθανη αντίδραση, αφού άρχισαν να κάνουν ήχους κατσίκας για τον… GOAT. Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από ... Περισσότερα To άρθρο Είδαν τον Μάικλ Τζόρνταν και έκαναν ήχους κατσίκας στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 22/08/2023

Το γράμμα του Μάικλ Τζόρνταν στους Χόρνετς

filathlos.gr
Το γράμμα του Μάικλ Τζόρνταν στους Χόρνετς 03/08/2023 Τέλος εποχής για τον Μάικλ Τζόρνταν στους Σάρλοτ Χόρνετς, με τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ να παίρνει την απόφαση να πουλήσει την ομάδα έπειτα από 13 χρόνια στους Ρικ Σναλ και Γκέιμπ Πλότκιν. Ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών που πάτησε παρκέ και έπιασε την πορτοκαλί μπάλα, δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τους Χόρνετς και έγραψε ένα γράμμα με αποδέκτες άπαντες στον οργανισμό, δηλώνοντας μεταξύ άλλων περήφανος για τα όσα πέυχαν μαζί παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Αναλυτικά το γράμμα του Τζόρνταν που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τ
19:46 03/08/2023

Ολοκληρώθηκε η πώληση των Χόρνετς από τον Μάικλ Τζόρνταν (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ολοκληρώθηκε η πώληση των Χόρνετς από τον Μάικλ Τζόρνταν (ΦΩΤΟ) 03/08/2023 Οι Σάρλοτ Χόρνετς αλλάζουν σελίδα, με τα διαδικαστικά να ολοκληρώνονται και την ομάδα να ανακοινώνει πως επισημοποιήθηκε η πώλησή της από τον Μάικλ Τζόρνταν. Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και καιρό, το θέμα οριστικοποιήθηκε με την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από το NBA και πλέον με κάθε επισημότητα οι Σάρλοτ Χόρνετς αλλάζουν χέρια. Ρικ Σναλ και Γκέιμπ Πλότκιν αγόρασαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, λαμβάνοντας την σκυτάλη από τον θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν που αποχώρησε έπειτα από 13 χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
17:46 03/08/2023

Η Mercedes του Τζόρνταν πωλείται για μόλις 23 δολάρια!

autogreeknews.gr
Τα αυτοκίνητα που άνηκαν σε διασημότητες είθισται να πιάνουν πολύ υψηλές τιμές σε δημοπρασίες. Για αυτό και αντιμετωπίζονται καθαρά ως επενδύσεις. Αυτό που συμβαίνει με τη Mercedes S600 Coupe του Μάικλ Τζόρνταν όμως, αγγίζει τα όρια της υπερβολής – αλλά από την ανάποδη. Το γερμανικό κουπέ του «Air Mike» είχε βγει σε δημοπρασία τον Αύγουστο […] The post Η Mercedes του Τζόρνταν πωλείται για μόλις 23 δολάρια! appeared first on AutoGreekNews.
15:53 28/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load