Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Στο Survivor έχει γίνει σεξ – Εχουν αποχωρήσει και κάνουν παρέα έξω
13:00 - 09/06/2021
«Στο Survivor έχει γίνει σεξ;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τη δημοσιογράφο του «Πρωινού», Μαίρη Αρώνη. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη απάντησε καταφατικά. «Εγώ πιστεύω πως ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Στο Survivor έχει γίνει ερωτική συνεύρεση»
Συνευρέθηκαν μέσα στο Survivor αλλά έξω είναι… φίλοι! Σε μια επική αποκάλυψη προχώρησε πρώην παίκτρια του Survivor μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. «Στο Survivor έχει γίνει σεξ;», ρώτησε η δημοσιογράφος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη. «Εγώ πιστεύω πως ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και ... Περισσότερα
To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Στο Survivor έχει γίνει ερωτική συνεύρεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Στο Survivor έχει γίνει σεξ – Ήταν από τους μπλε;
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε ερώτηση από τη δημοσιογράφο του «Πρωινού», Μαίρη Αρώνη επιβεβαίωσε ότι στο Survivor έχει γίνει σεξ. «Εγώ πιστεύω πως ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το είχαμε καταλάβει όλοι. Ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά μπροστά μας, τσακωνόντουσαν συνέχεια,...
The post Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Στο Survivor έχει γίνει σεξ – Ήταν από τους μπλε; appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr