Σάκκαρη: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα - Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»
16:24 - 09/06/2021
Σάκκαρη: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα - Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»
09/06/2021
Πανευτυχής για την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ίγκα Σφιόντεκ.
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσω ακόμη. Δεν έχω λόγια, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και δεν θα μπορούσα να τα έχω καταφέρει χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα. Δεν θα σας πω το πλάνο μου για την Ίγκα, γιατί θα ξαναπαίξουμε σίγουρα (γέλια). Το απόλαυσα. Πριν τον αγώνα κλείστηκα στον εαυτό μου και είπα ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς και πρέπει να τ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένη η Σάκκαρη μετά τη μεγάλη πρόκριση στους "4" του Roland Garros: Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες [Βίντεο]
Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros
Διαβάστε το στο thetoc.grΣάκκαρη: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, απίστευτο που είμαστε δύο Έλληνες στα ημιτελικά»
Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην παρθενική της πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros κάνοντας αναφορά και στην παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στους «4» της ίδιας διοργάνωσης.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣάκκαρη: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα - Τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον προημιτελικό στο Ρολάν Γκαρός
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη», είπε η Μ. Σάκκαρη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στον έβδομο ουρανό του παγκόσμιου τένις, ύστερα από τη πρόκρισή της επί της Ίγκα Σβιόντεκ. Δύο συμπατριώτες μας θα αγωνιστούν στην τελική τετράδα του σπουδαίου γκραν σλάμ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και έκανε λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Έπειτα από τη νίκη της επί της Ίγκα Σβιόντεκ, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε μέσα από το γήπεδο: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δε θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς την ομάδα μου.
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜαρία Σάκκαρη: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες
Μαρία Σάκκαρη: Μήνυμα προς όλους τους Έλληνες έστειλε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros.
Διαβάστε το στο pagenews.gr