Χρήστος Σταϊκούρας: Πολίτες μου λένε αυξήστε μου τον ΕΝΦΙΑ (Βίντεο)
12:38 - 11/06/2021
Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στους “Αταίριαστους” Απομαγνητοφώνηση: Χρήστος Σταϊκούρας: Επικοινωνούνε συμπατριώτες μου από τα νότια προάστια ή από το Πόρτο Χέλι, σας φέρνω χαρακτηριστικά παραδείγματα, που έχουν δει την σημαντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Μου επιβεβαιώνουν που γίνονται οι συναλλαγές. Σε πολύ χαμηλότερες αντικειμενικές από τις εμπορίκες και θεωρούν ότι είναι εύλογο να αυξηθεί […]
Χρήστος Σταϊκούρας: Πολίτες μου λένε αυξήστε μου τον ΕΝΦΙΑ (Βίντεο) - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταϊκούρας: Πολίτες μου λένε ότι είναι… εύλογο να αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ (Video)
Τελικά, κάθε φορά που οι πολιτικοί θέλουν να υπερασπιστούν τις αποφάσεις τους, πάντα βρίσκουν... πολίτες έτοιμους να τις στηρίξουν.
Διαβάστε το στο topontiki.grΣταϊκούρας: Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: Αυξήστε μας τον ΕΝΦΙΑ (Βίντεο)
Προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και κοροϊδεύει τους πολίτες ο υπουργός Οικονομικών Εντελώς αποκομμένος από την πραγματικότητα ο υπουργός Οικονομικών, βγήκε στον φιλικό ΣΚΑΪ και προσπάθησε να πείσει ότι οι πολίτες υποδέχονται με χαρά τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών και τις συνεπακόλουθες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ. «Εγώ θέλω να σας πω ότι επικοινωνούν συμπατριώτες μου από...
Source
Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu