Σολμπάκεν : “Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν, θέλει δύναμη”
11:50 - 13/06/2021
Ο Στάλε Σολμπάκεν γνωρίζει πολύ καλά τι περνά ο Κρίστιαν Έρικσεν. Το 2001, σε ηλικία 33 ετών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας είχε υποστεί έμφραγμα σε προπόνηση της Κοπεγχάγης και σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μιλώντας στη νορβηγική τηλεόραση περιέγραψε τι περιμένει τον Δανό μέσο που χθες κατέρρευσε στο γήπεδο στον αγώνα με τη Φινλανδία […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σολμπάκεν: «Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν – Χρειάζεται δύναμη»
Ο Στάλε Σολμπάκεν ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο στα 33 του μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη σε προπόνηση, πήρε θέση για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Στάλε Σολμπάκεν γνωρίζει πολύ καλά τι περνά ο Κρίστιαν Έρικσεν. Το 2001, σε ηλικία 33 ετών, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας είχε υποστεί έμφραγμα σε προπόνηση […]
The post Σολμπάκεν: «Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν – Χρειάζεται δύναμη» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣολμπάκεν: «Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν, θέλει δύναμη»
Ο Στάλε Σολμπάκεν που έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό με τους Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για την περιπέτεια του Δανού.
Διαβάστε το στο to10.gr