Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου»

13:08 - 13/06/2021

Την δική της θέση θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκαθαρίσει, το μεσημέρι της Κυριακής, σχετικά με το συνέδριο γονιμότητας και […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου»

Το συνέδριο γονιμότητας και το σεξιστικό σποτ αυτού κατακρίθηκε στα social media και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ένα σποτ που οδήγησαν την Πρόεδρο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αποσύρω την συμμετοχή μου, δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, ας μην εμπορευματοποιούμε αυτό το ιερό ταξίδι»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να εκφραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί τον προβληματισμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media» τονίζει χαρακτηριστικά. «Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή μου"

"Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο