Νίκος Μουτσινάς: «Συγκινήθηκα με την Μαρία Ηλιάκη γιατί το ήθελε πολύ»
16:18 - 13/06/2021
Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται και μίλησε για το πως ένιωσε που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Συγκινήθηκα με την Μαρία Ηλιάκη γιατί το ήθελε πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: Συγκινήθηκα με την Μαρία Ηλιάκη γιατί το ήθελε πολύ
Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται και μίλησε για το πως ένιωσε που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Φυσικά και συγκινήθηκα. Το κομμάτι να θέλει η Μαρία να γίνει μητέρα το θυμάμαι, το είχε πολύ στο μυαλό της και της άρεσε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Επειδή […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜουτσινάς για την Ηλιάκη: Συγκινήθηκα με την Μαρία. Την έχω χάσει…
Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Μαρία Ηλιάκη, η οποία έγινε μαμά πριν λίγες ημέρες, αλλά και στη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μουτσινάς για την Ηλιάκη: Συγκινήθηκα με την Μαρία. Την έχω χάσει…
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Μουτσινάς: Συγκινήθηκα με το παιδί της Μαρίας Ηλιάκη
«Το ήθελε πολύ το παιδί» Στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν Γίνεται βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για το πως ένιωσε που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Μουτσινάς: Συγκινήθηκα με το παιδί της Μαρίας Ηλιάκη
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Μουτσινάς: «Συγκινήθηκα με την Μαρία Ηλιάκη – Την έχω χάσει…»
Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πως ένιωσε που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Το ήθελε πολύ»«Φυσικά και συγκινήθηκα. Το κομμάτι να θέλει η Μαρία να γίνει μητέρα το θυμάμαι, το είχε πολύ στο μυαλό της και της άρεσε να παντρευτεί […]
Διαβάστε το στο dete.gr