Λάκης Λαζόπουλος για Μένιο Φουρθιώτη: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει»

19:22 - 13/06/2021

Στο ΟΚ! και στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για περιστατικά που αναγράφονται στο βιβλίο του […] The post Λάκης Λαζόπουλος για Μένιο Φουρθιώτη: «Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος για Μένιο Φουρθιώτη: Είπε κάτι που δεν ίσχυε στην μητέρα μου για να την πείσει

«Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ. Όταν μου το είπε, άρχισα να της φωνάζω, της έλεγα "μα σου έχω πει να μη μιλάς"» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε το στο

Λάκης Λαζόπουλος για Μένιο Φουρθιώτη: «Είπε στην μητέρα μου κάτι που δεν ίσχυε για να την πείσει»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τότε που ο Μένιος Φουρθιώτης είχε καταφέρει να πάρει συνέντευξη από την μητέρα του.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Λάκης Λαζόπουλος κατά Μένιου Φουρθιώτη: «Όταν παραβιάζεις το σπίτι μου, μπορώ να τρελαθώ»

Στο «ΟΚ!» παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για περιστατικά που αναγράφονται στο βιβλίο του αλλά και για την συνέντευξη που είχε δώσει η μητέρα του στον Μένιο Φουρθιώτη και προκάλεσε την αντίδρασή του. Η μητέρα σου είχε δώσει συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη, η οποία δεν προβλήθηκε όταν γυρίστηκε αλλά πολύ αργότερα, με τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο