Πάνος Μουζουράκης: Ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί
20:58 - 13/06/2021
Στο Beaute και στην Δέσποινα Σαββοπούλου παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Μουζουράκη και μίλησε για τον λόγο που δεν θέλει να […]
The post Πάνος Μουζουράκης: Ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Μουζουράκης: Ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί
«Εγώ δεν θέλω ούτε να τελειώσει το πάρτι αλλά και δε νιώθω ότι έχω κάτι να μάθω σε κάποιο άλλον» δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης.
Διαβάστε το στο Πάνος Μουζουράκης: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδί»
Για την απόφασή του να μην κάνει παιδιά μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης στο Beaute και στην Δέσποινα Σαββοπούλου. Μιας κι είχες πολύ καλή σχέση με τον πατέρα σου, δεν θα ήθελες να βρεθείς κι εσύ στην ίδια θέση και να γίνεις πατέρας; Όσο περνούν τα χρόνια με προβληματίζει ακόμα περισσότερο αυτό το ενδεχόμενο. Έχω πει ... Περισσότερα
To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πάνος Μουζουράκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί!
Ο Πάνος Μουζουράκη παραχώρησε συνέντευξη στο Beaute και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλει να γίνει πατέρας.
Μιας κι είχες πολύ καλή σχέση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠάνος Μουζουράκης: Δεν τον ενδιαφέρει να γίνει μπαμπάς
Στην αποκάλυψη πως δεν τον ενδιαφέρει να γίνει πατέρας, προχώρησε σε συνέντευξη του, ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Μουζουράκης.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr