Αποθέωσε την Ελλάδα ο Ν.Τζόκοβιτς: «Οι Έλληνες έχουν την αγάπη μου»
21:10 - 13/06/2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το Roland Garros, κερδίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-2 σετ, και στη συνέχεια αποθέωσε την Ελλάδα με τις δηλώσεις του.
«Μπορεί να μην έχω τα νιάτα του Στέφανου, αλλά πάντα βρίσκω το κίνητρο να παλεύω τα ματς. Και σε αυτό με βοηθάει η οικογένειά μου. Όπως είπε ο Στέφανος είναι μια προσπάθεια της ομάδας και όχι του ενός. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους. Επαιξα δύο αξέχαστα παιχνίδια για την καριέρα μου με τον Ναδάλ και τον Στέφανο σήμερα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να πω και στους Ελληνες με τους οποίους έχουμε αδερφική θέση να τους στείλω την αγάπη μου» είπε ο Σέρβος που πολλές φορές έχει εκφράσει την λατρεία του για την Ελλάδα.
«Σας ευχαριστώ για την παρουσ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νόβακ Τζόκοβιτς: «Σέβομαι τους Ελληνες, έχουν την αγάπη μου»
Last Updated on June 14, 2021 by diaforetiko newsroom Νόβακ Τζόκοβιτς: «Σέβομαι τους Ελληνες, έχουν την αγάπη μου» O Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά κατά την διάρκεια της απονομής. Περιχαρής στις πρώτες του δηλώσεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στην ομάδα που τον προπονεί και την […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr